2777
2789
عنوان

همه‌ی بدنم داره از هم می‌پاشه

74 بازدید | 7 پست

بچه ها همه ی دندونام خرابه جنسشون خیلی بده ۱۹سالمه هنوز ازدواج نکردم ی دندون سالم ندارم 

تیروئیدم کم کاره باعث شده وزنم بالابره و صورتمم حسابی چاق کنه 

اضطراب شدید دارم ک واس اونم باید قرص بخورم ک‌باعث پرخوری شدید و هزار تا مشکل دیگ شده واسم 

خشکی چشم دارم همش مگ ژل بریزم تو چشم 

نمره چشمام نیم دکتر گفت عینک لازم ندارم ولی چون کنکوریم همش باید فیلمای درسیمو ببینم میترسم عینکی بشم تهش ک میشم با این همه درس 

اونوقت با این صورت چاق و هیکل چاق و دندونای خراب و چشمای عینکی 

و قوز کمرو گردنم هیچ کی بهم نگاهم نمیکنه خسته شدم همه ی بدنم از هم پاشیده 

کنکور لعنتیم هم تموم نمیشه 

اشتهام زیاد پر خوری عصبی دارم بخاطر اضطراب و کنکورم یه وضعی 

بعد فک کن پولم نداشته باشی ک هیچ غلطی کنی 

اه این چه هیکلیه این چ‌زندگیه چیکار کنم من 

قوز کمر و گردنم حسابی داغونم کرده دردم دارم نمی‌دونم چ غلطی کنم بگین چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۶البته که این مشکلاتو داشتم از قبل تالاسمی مینور که از بدو تولد باهام بودهولی خب چون تو سن کم پول ن ...

خشکی چشم و اضطراب و چشم ضعیف و‌قوز گردن و‌تیروئید همش و داری ؟ 

اگ بخاییی فک کنی منم دارم اینارو نمره چشمم هر کدوم ۹ و استیکمات داره زیاد... با عینک ته استکانی... کمر درد شدید و سیاتیک و ارتروز مافصل... دندون درد و ۴ تا دندونامو کشیدم بقیشم همینجور داره خورد میشه... صورتم داره پیر میشه... موهام ب شدت داره نیریزه ... ناخنام بلند نمیشه... هر روز ی جام درد میکنه تازه درد های مشکلات دیگ هم دارم... ببین باید با این چیزایی داری زندگی کنی  کم کم درست میشه فعلا درستو تموم کن تمرکز اون ب رشتتت و درست تا موفق بشی بعد اون میافتی تو غلتتک کم کم سرکار هم میری خودتو درمان میکنی نگرااان نباااش فعلا عینکتو بزن تا بدتر نشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خشکی چشم و اضطراب و چشم ضعیف و‌قوز گردن و‌تیروئید همش و داری ؟

خشکی چشم 

دیسک گردن

چشمم ضعیفه شمارش ۲ هست مدام عینک میزنم

چسبندگی مچ دست 

قوس شدید کمر

و ….

من به شدت استرس میگیرم اما دارم رو خودم کار میکنم 

یه وقتایی هم افسردگی نهفته دارم میاد سراغم