2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبوست دارم نمی‌دونم چیکارش کنم. اره لکه بینی داشتم قطع شد اما دکتر تاکید داشت بازم استفاده کنم

منم یبوست شدمروغن زیتون بخورم خوب میشم نخورم نه

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
یبوست دارم نمی‌دونم چیکارش کنم. اره لکه بینی داشتم قطع شد اما دکتر تاکید داشت بازم استفاده کنم

عزیزم بعد چندروز قطع شد لکت؟ من بشینم راه برم لکه میاد ازم شماهم اینطوری میشدی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
عزیزم بعد چندروز قطع شد لکت؟ من بشینم راه برم لکه میاد ازم شماهم اینطوری میشدی؟

آره دکتر گفته بود فقط دستشویی میری پاشو از سر جات اونم فرنگی 

گفت احتیاط نکنی اجازه دستشویی رفتن هم نداری باید لگن بزارن زیرت

جیگرم خون شد

بعد از سه روز کم کم بهتر شد رفع شد اخر

آره دکتر گفته بود فقط دستشویی میری پاشو از سر جات اونم فرنگی گفت احتیاط نکنی اجازه دستشویی رفتن هم ن ...

وای چ سخت من ک دستشویی فرنگی نمی‌رم بخیر بگذره انشالله..خداروشکر ک قطع شده برات استراحت باش بازم.

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
وای چ سخت من ک دستشویی فرنگی نمی‌رم بخیر بگذره انشالله..خداروشکر ک قطع شده برات استراحت باش بازم.

منم متنفرم چندشم میاد سخته اما مجبورم 

آره الان خیلی آروم غذا درست میکنم اصلا خونه مرتب نمیکنم 

ظرف هارو هم نصف میشورم استراحت میکنم نیم ساعت بعد دوباره میرم

کلا هم خونه زندونی ام 

نه برعکس من ۵ ماهه میزنم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پی پی راحت میاد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن