2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها یچیز بگم ناراحت نشین منم باردارم اما اصلااا توقع ندارم از مادرشوهر اخه مادر خود ادم باشه توقع هست ولی مادرشوهر چه توقعی داشته باشم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
بچه ها یچیز بگم ناراحت نشین منم باردارم اما اصلااا توقع ندارم از مادرشوهر اخه مادر خود ادم باشه توقع ...

آره همینطوره اما دیگه ادعا نکنن منت می‌زارن 

منت چی خدا می‌دونه

دیگه نگن ما هوای عروس داریم عروس که نه دخترمون رو داریم 

بچه ها یچیز بگم ناراحت نشین منم باردارم اما اصلااا توقع ندارم از مادرشوهر اخه مادر خود ادم باشه توقع ...

چطور برای دختر خواهرش دستور میده از اردبیل آش دوغ ببریم ویار خانم به ما که میرسه هیچی دو کیلو آلو خریدن فرستادن سختی داره یا اصلا پولشو دادن

۸ ماه یه چیزی نمیتونه بفرسته

تو هم زیاد باهاشون گرم نگیر سرد باش.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

آره همینطوره اما دیگه ادعا نکنن منت می‌زارن منت چی خدا می‌دونهدیگه نگن ما هوای عروس داریم عروس که نه ...

اوه یبار مادرشوهرمم گفت تو مثل دخترای عصرش داشت پارم میکرد

سردم هر روز به شوهرم رنگ میزنه سوال میکنه چرت و پرت میگه

چه چرت و پرتی؟

باعث دردسر هم میشه برات؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

2824
2823
2791
2779
2792