2777
2789
عنوان

پوچگرایی افسردگی

39 بازدید | 7 پست

هر کاری میخوام بکنم جدا از اینکه حال ندارم 

اصلا معنایی نداره ک چی بشع 

به خودم برسم چی بشع 

کاری پیدا کنم وبرای اینده تلاش کنم چی بشع 

بعد ازدواج کنم وبچع دار بشم 

اونارو نکه دارم ک چی بشع 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر فرض رو بر این بگیریم که اصلا زندگی هیچ معنا و هدفی هم نداره به هرحال تو الان اینجایی این فرصت رو داری چرا ازش استفاده نکنی خوش نگذرونی زندگی رو زندگی نکرده بذاری یه کنار؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگر فرض رو بر این بگیریم که اصلا زندگی هیچ معنا و هدفی هم نداره به هرحال تو الان اینجایی این فرصت رو ...

همون دیگع اینو میفهمم ونمیتونم تلاش کنم 

برای عمین حس بی عرضگی وبی ارزشی دارم 

کاش میتونستم خودکشی کنم

همون دیگع اینو میفهمم ونمیتونم تلاش کنم برای عمین حس بی عرضگی وبی ارزشی دارم کاش میتونستم خودکشی کنم

منم تجربه افسردگی و احساس پوچی رو داشتم

از این جایی شروع کن که سعی کن حال خودتو خوب کتی مراقب حال خوبت باشی مدام تو خونه نمون برو بیرون هوایی به سرت بخوره

حیف نیست واقعا همش حالت بد باشه؟ غرق نشو توش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم تجربه افسردگی و احساس پوچی رو داشتماز این جایی شروع کن که سعی کن حال خودتو خوب کتی مراقب حال خوب ...

واقعا 

یه روز رفتم بیرون ، مردم رو دبدم دارن زندگی میکنن

انقد بغض کزدم 

همه مشغول چیزی بودن

واقعا یه روز رفتم بیرون ، مردم رو دبدم دارن زندگی میکننانقد بغض کزدم همه مشغول چیزی بودن

تو هم یکم زندگی کن

امتحان کن