2777
2789
عنوان

تاریخ عقد🤍😂

277 بازدید | 12 پست

دخترا من کم وبیش وسایل جهزیه مو گرفتم زیاد نمونده از طرفی نامزدم هم خونه داشت از قبل همه چی اماد تقریبا برای عقدمون ولی من گفتم تاریخ عقدمون بزاریم 

1404/8/22🥲

چون تاریخ دوستیم 1399/8/22 این بود دوس داشتم به یادگار بمونه برامون اینجوری قشنگتر میشد بعد توی کلیپ جشن عقدمون بمونه کلی برنامه ریختم برای اینکه تایم ها ست بشن😂💔ولی همه مخالفت میکنن نه خیلی دیرهه نمیدونم چیکار کنم🫠نظرتون؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه راست گفتن........مگه حتما باید ست باشه

ولی برنامه ریخته بودم🫠😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من بودم تاریخ نزدیک تر رو انتخاب می‌کردمکه هم زودتر تکلیفم مشخص شه و همه چی رسمی شههم اینکه بعدا چند ...

منم خیلی دوست دارم زودتر بشه ولی کرم دارم برای ست شدن تایم ها😂

اگه دوست داری صبر کن.

من صبورم ولی خانواده ها اصلا صبر ندارن:/😂💔

به نظرم واقعا هم خیلی دیره😅

مامانم میگه بزاریم عید فطر

نه ست نکن بعدا انقدر کیف میده هر مناسبت رو جشن بگیری 🥰🩵 حتی جشن کوچولو

ممنونم جانم🫠🤍

اگه میخوای عروسی بگیری عروسیشو ست کن .ولی برای عقد خیلی دیره نیاز نیست ست کنی😁

عه راست میگی واسه عروسی میتونم ست کنم😍