2777
2789
عنوان

خاهر دومادددد

92 بازدید | 12 پست

بیاید بگید ببینم 

ابن همه عروسی رفتید 

خواهرای داماد چه ویژگی هایی که داشتن که خوشتون اومد و بدتون اومد از همه نظر لباس ارایش رفتار رقص 

خدا کافیست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وا این مسخره بازی های خواهر دامادو ول کنید بجور رفتار میکنید انگار کی هستید تازه سیسم میگیرید تو عروسی کسی سیس میگیره که کاری کرده باشه ن اینکه هنرش خواهر داماد شدن باشه 

مغرور نباش فک نکن خبریه فقط ی عروسیه توم مهمان درجه یک عروس و دومادی نه صاب مجلس 

صاب مجلس خوده عروس دومادن

وا این مسخره بازی های خواهر دامادو ول کنید بجور رفتار میکنید انگار کی هستید تازه سیسم میگیرید تو عرو ...

انگار شما بیشتر اومدی دعوا کنی تا نظر بدی 

من به نظر کسی مثل شما احتیاج ندارم برامم مهم نیست 

دوستان دیگه نظراتشونو گقتن 😏😏

خدا کافیست

لباس ماکسی رسمی

چیزی که دوست داشتم این بود که به همه میزها سر میزدن ببینن کم و کسری نباشه بسیار خوش مشرب بودن و حواسشون بود بچه ای مزاحم بقیه مهمونا یا عروس و داماد نشه

وا این مسخره بازی های خواهر دامادو ول کنید بجور رفتار میکنید انگار کی هستید تازه سیسم میگیرید تو عرو ...

اخ گفتی منم بدم میاد ،تو عروسی برادرم رد میشدم شنیدم میپرسیدن داماد خواهر نداره؟ انقدر که مثل بقیه بودم

لباس ماکسی رسمیچیزی که دوست داشتم این بود که به همه میزها سر میزدن ببینن کم و کسری نباشه بسیار خوش م ...

این خیلی خوبه واقعا بتونی بچه هارو کنترل کنی 

خدا کافیست

بعضیا کلا دیدگاه بدی از خاهرای داماد تو ذهنشون شکل گرفته متاسفانه 

درصورتی که من به شخصه دوست دارم بهترین شب عروسی رقم بخوره و مشکلی پیش نیاد 

خدا کافیست