2777
2789
عنوان

افت قند

81 بازدید | 10 پست

سلام قند من دو ساعت بعد از غذا تا ۷۰ پایین میاد و من سریع یه چیزی میخورم که بیشتر از این پایین نیاد. از،بس میخورم چاق شدم کسی بوده مثل من افت قند داشته باشه و خوب شده باشه؟از زندگی ساقط،شدم

خدا کافیست

اتفاقی تاپیکتو دیدم ، بعد اومدم اینو خوندم.

ببین اولین مورد و مهمترین چیزی که نباید داشته باشی استرسه! استرس لامصب نمی‌دونم چیه و کارکردش چه شکلیه که دقیقا میزنه به همون مشکلی که آدم داره.

این مشکل افت قندم چیز خاصی نیست! همیشه چندتا حبه قند با خودت داشته باش ، اگه احساس کردی قندت پایین اومده ۴ تاشو فورا بخور که زود وارد جریان خون میشه ، بعدم کربوهیدرات‌های پیچیده مث بیسکوئیت.

چیزی نیست!☺️ فقط استرس نداشته باش.

یکیو میشناسم از ده سال پیش که دکتر بهش گفت ، همین کارو می‌کنه! همیشه یه چندتا دونه شیرینی نارگیلی تو جیبشه!😁 شیرینی نارگیلی مث بیسکوییته و میشه یه مدت طولانی‌تری نگهداریش کرد. 

البته من اهمیت نمیدم!😁 چون این مشکل در مقابل مشکلات دیگه‌م مث سرماخوردگیه!😁 (امضامو بخون)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقی تاپیکتو دیدم ، بعد اومدم اینو خوندم.ببین اولین مورد و مهمترین چیزی که نباید داشته باشی استرسه ...

وای یعنی ممکنه این مشکل افت قند تا ۱۰ سال همراهم باشه؟؟

خدا کافیست

وای یعنی ممکنه این مشکل افت قند تا ۱۰ سال همراهم باشه؟؟

نه باباااا !!🤣🤣 من گفتم دیگه اصلا بهش توجه نکردم!

مطمئنم الان ندارم ! شما هم یه مدت مراقبت کنی درست میشه.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

نه باباااا !!🤣🤣 من گفتم دیگه اصلا بهش توجه نکردم!مطمئنم الان ندارم ! شما هم یه مدت مراقبت کنی درست ...

خودت افت قند داشتی؟؟.؟تورو خدا چه جور خوب شدی؟؟؟من دیگه دارم دیوونه میشم تا میخوام پیاده روی کنم بدنم کم میاره میشینم ۱۶ کیلو اضاف کردم دارم روانی میشم

خدا کافیست

خودت افت قند داشتی؟؟.؟تورو خدا چه جور خوب شدی؟؟؟من دیگه دارم دیوونه میشم تا میخوام پیاده روی کنم بدن ...

شما خودتو نترسون و استرس نداشته باش. فعلا فقط سعی کن ورزش کنی (نرمش ، پیاده‌روی و ...) همون نکاتم رعایت کن . ایشالا بعد از یه مدت خوب میشی!

ببین ! بهش فکر نکن ! چون این بدن لامصب اسمارت‌ه!☺️ تو کار خودتو انجام بده و طرفو خیلی تحویل نگیر (قند خونو میگما 😁) بهت قول میدم راشو می‌کشه و میره!

اگه به این باور برسی که حالت خوبه ، حالت خوب میشه (البته باور واقعی هاا) وگرنه میگم که بدن می‌فهمه!

شاید باورت نشه من یه مستند دیدم راجع به نقش باور و روحیه در سلامتی انسان! تو این مستند طرف سرطان گرفته بود! سرطان !!! بعد همه‌ی دکترا جمع شدن که مثلا کمیسیون پزشکی تشکیل بدن (البته همه‌ش الکی بود که ذهنیت بیمارو عوض کنن!) بعد مثلا منتظر بودن پروفسور فلانی از فلان دانشگاه بیاد و نظرشو بده! پروفسوره اومد و عکسای طرفو چندبار دیدو بعد یهو گفت کی اولین بار گفته ایشون سرطان داره (حالا خود بیمارم داشت میشنید اما مثلا اینا متوجه طرف نبودن!😁) گفتن فلان دکتر!

گفت واقعا عجب آدم بی‌سوادیه! یه زخم کوچیکو سرطان تشخیص داده؟!! بعد همه‌ی دکترا مثلا تعجب کردن!😁

باورت نمیشه چون روحیه‌ی مریضه خوب شد و به این باور رسید که سرطان نداره ، خوب شد!☺️

اگه اسم مستنده یادم بیاد می‌نویسم که بری ببینی!☺️

الانم این مورد هیچی نیست! واقعا چیزی نیست!

شما خودتو نترسون و استرس نداشته باش. فعلا فقط سعی کن ورزش کنی (نرمش ، پیاده‌روی و ...) همون نکاتم رع ...

یعنی میشه یه روزی بیاد و من افت قند نداشته باشم؟ممنون از حرفای قشنگت 

خدا کافیست

یعنی میشه یه روزی بیاد و من افت قند نداشته باشم؟ممنون از حرفای قشنگت

خواهش می‌کنم. مطمئن باش میشه!☺️

کاری نکردم که ، دو تا جمله تایپ کردم دیگه! می‌خواستم حالت بهتر شه! تو هم با حرفات حال یکیو بهتر کن! اینجوری محبت بیشتر میشه☺️

شاد باشی 🙏 

فدات

خدا نکنه مهربووون ☺️