امروز قرار بود بریم خونه فامیل پدریمون که من بهونه کلاسم رو آوردم و کنسل کردم
امروز بعدظهر چون برق نداشتیم یکم خوابیدم از همون موقع داره غر میزنه کلی هم چرت و پرت داره سر هم میکنه به مامانم میگه.
خب من نمیخوام عمه اینامو ببینم باید چیکار کنم؟؟؟
سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀
عزیزم میفهمم چی میگی ولی تا وقتی با بابااینا زندگی میکنی باید به خودشون و خواسته هایی ک خارج از عرف ...
اما اونا هیچ حق و مسولیتی در برابر خواسته های من ندارن؟
دوست منم کلی اصرار کرد که بیا تولدم و مامانم اینطوری بود که نهههه بابا داره یعنی چی بابا داره باباش فلانه
کلا دوستم پدر و مادرش از هم جدا شدن و با پدرش مشکل داره
سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀
منم چند بار برای رفتن به خونه فامیل بهونه میاوردم ، نه اینکه بگم شما هم نرید فقط میگفتم خودتونم بکشین من نمیام ، اولا انقدر هم مامانم هم بابام گیر میدادن و فاز نصیحت بر میداشتن ، اما حالا فقط یک بار میگن میای میگم نه و تمام و خودشون میرن ...
دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .