2777
2789
عنوان

فرزندآوری

127 بازدید | 14 پست

به نظرتون چه شرایطی باید داشته باشیم تا بتونیم بچه بیاریم تو زندگیمون؟ می‌خوام نظر همتونو بدونم و اینکه آیا باور دارید با آوردن بچه زندگی تغییر می‌کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ماشین حتی شده مدل پایین برای رفت‌و‌امد 

خونه داشته باشید خیلی بهتره ولی با این گرونیا نمیشه خونه خرید پس خونه‌دوخواب در حد اجازه داشته باشید 

با حقوق مکفی که بشه حداقل شرایطو رفاهیو برا بچه فراهم کرد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

زمانی ک از خودتون و زندگیتون راضی و خوشحال باشید اونوقت بتونید این شادی و ب فرزندتون انتقال بدید🤩

💚💙❤تو همان نوری هستی که از میان آن زخمها به بیرون میتابد.⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

من اگر از نظر روحی به آرامش برسم حتما اقدام می کنم برای بارداری... ۴ ساله که منتظر رسیدن به آرامشم و بعدش اقدام برای بارداری.

حتی اتاق بچه رو آماده کردیم اما شرایط روحی خوبی برای بچه دار شدن ندارم.

با بچه دار شدن واقعا زندگی وارد فاز جدیدی میشه

البته خیلی شرایط برای بارداری باید آماده باشه، مثل بلوغ ذهنی، رابطه خوب زن و شوهر، شرایط مالی، اوضاع زندگی و آرامش روحی و ... 

زمانی ک از خودتون و زندگیتون راضی و خوشحال باشید اونوقت بتونید این شادی و ب فرزندتون انتقال بدید🤩

صبر و حوصله و عشق و محبت برای بچه هست. خونه و ماشین هست. والدین سالم و خانواده خوب هست. فقط یکم شوهرم مخالفه و میگه چند سال دیگه که من فکر میکنم الان وقتشه و نباید خیلی طول بکشه...

حداقل یه خونه و ماشین داشته باشید شغل دائم رابطه خوب با خمسر

اولین شرط اخر گفتین.

ی جو صمیمانه تو خونه باشه تا بچه حس امنیت کنه.

زنوشوهری که حوصله همو ندارن بچه نیارن بهتره.

در امد شوهر هم مهمه اینکه بدونی بچه اومد میتونی تامینش کنی 

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

صبر و حوصله و عشق و محبت برای بچه هست. خونه و ماشین هست. والدین سالم و خانواده خوب هست. فقط یکم شوهر ...

خوبه دیگه منتظر چی هستی گلم اقدام کن انشاءالله ب سلامتی و خوشی و مبارکی والله ب حرف اقایون گوش بدی از جمله شوهر بنده وقت بچه دار شدن وقتیه ک با عصا راه بریم😁😁😁

💚💙❤تو همان نوری هستی که از میان آن زخمها به بیرون میتابد.⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹