2777
2789
عنوان

بارداري

131 بازدید | 12 پست

من دوتا دختر دارم يكي شش ساله يكي هم ٩ ماهه ناخواسته باردار شدم الان ٥ ماهمه بم ميگن جفتم خيلي پايينه خيلي ناراحتم ميگن تو زايمان شايد رحمم رو دربيارن كارم همش گريه ست حكمت خدا چيه دعام كنيد كسي مثل من بوده داغونم از ناراحتي 😭😭😭

اللهم صَل علي محمدوال محمد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جفت پایین که ربطی به در اوردن رحم نداره با چند تا دکتر دیگه مشورت کن بی خودی هم ناراحت نباش برای نینی خوب نیست هیچ کس از یه دقیقه دیگه خودش خبر نداره به خدا توکل کن

یکی ازفامیلای نزدیکم سنش بالابودخیلی ناخواسته باردارشدمشکل قلبی داشت دکترابهش گفتن سقطش کن این بچه تورومیکشه قبول نکردبهشون گفت اگرقسمت باشه بمیرم میمیرم چه بابچه چه بی بچه توبارداریش همش استرس داشت هروقت میرف دکترهمیناروبهش میگفتن وقتی زایمان کردهیچ اتفاقی نیفتادهم خودش هم بچه اش صحیح وسالم بودن الانم دخترش کلاس سومه خواستم بگم همیشه پزشکا حرف درست رونمیزنن ان شاءالله خدایی که بهت بخشیدش خودش هم توروهم بچه روسالم برسونه
🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

گفت كه جوري پايينه كه امكان چسبندگي رحم هست وباعث خونريزي بسيار زياد وقت زايمان ميشه بخاطر همين مجبور به دراوردن رحم ميشيم😭😭

اللهم صَل علي محمدوال محمد  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز