2777
2789
عنوان

رانندگییییی🥲

70 بازدید | 6 پست

بچا من میخوام رانندگی یاد بگیرم

منتها قبل از اینکه هر آموزش عملی رو شروع کنم یا کلاس برم میخوام یه سری چیزای پایه ای رو از طریق فیلم آموزشی یا اپلیکیشنی چیزی یاد بگیرم که صفر صفر نباشم 

شما پیجی ، کانالی ، سایتی ، برنامه ای چیزی سراغ دارین؟

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

هر کاری که میکنی کلاچ رو محکم بگیر به دنده نگاه نکن قبلشم قهوه نخور 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری که میکنی کلاچ رو محکم بگیر به دنده نگاه نکن قبلشم قهوه نخور

منی که نمیدونم کلاچ کجاس و دنده چه کاربردی داره😭😂

درمورد ماشین کاملا پرتم 

فقط اسم در و پنجره و صندلی رو میدونم😭😭😂😂😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

ببین حتما حتما یکی دوماه همینجوری با یکی تمرین کن یه ماهه راه میفتی قلق کلاچ ترمز و اینا رو یاد میگی ...

کسی نیس که

بابامم اکثرا سرکاره بنده خدا فرصت نمیکنه

کسی نیس کهبابامم اکثرا سرکاره بنده خدا فرصت نمیکنه

بتونی شب نیم ساعت بری خیلی خوبه بازم 

من ۷ سال پیش گواهینامه گرفتم امتحان هم با پارتی بازی قبولم کردن بعد خواستم بشینم پشت فرمون دیدم هیچی بلد نیستم نگو مربی خودش کلاچ میگرفته اصلا دلش به حال من نمیسوخته 

بعد از ۷ سال همین دوسه ماه پیش با شوهرم دو هفته تمرین کردم الان قشنگ خودم میرم و میام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰