2777
2789
عنوان

قابلمه آلمانی نو

91 بازدید | 13 پست

سلام به مامانای خوب خانه دار، یک ست قابلمه اصل آلمانی دارم ،مامانم برای جهیزیه برام خریده بود چند سال پیش، زیر قابلمه نوشته made in germani, 

۱۲ پارچه اس، بسیار با کیفیته، به جرات می تونم بگم گیر نمیاد تو بازار ، چون خودم خیلی گشتم و تحفیق کردم ، اینم سفارش یه سازمان نظامی بود که برای کارکنانش تو فروشگاه خصوصی آورده بود و ما هم به صورت قسطی خریدیم. قیمتش بالا بود ولی من مناسب تر میدم، اگه کسی خواست براش عکس و بقیه مشخصاتش رو می فرستم. برای جهیزیه خیلی با کلاسه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان قیمت قبول دارم بالاست ولی خونواده ام هم گرون خریدن، قیمت کل ست ۴۰ ملیون تومان، مناسب برای جهیزیه اس و از نظر کیفیت درجه یکه، من نباید تعریف کنم، کسی از نزدیک ببینه خودش متوجه میشه، تو دیوار گذاشتم ولی چون تخفیف خیلی زیاد می خواستن نفروختم، کلا تو دیوار دنبال مفتدخریدن هستن، دیگه به این توجه نمی کنند که جنس تو کارتونه

چهل تومن خیلی زیاده و میشه قابلمه های شیک تر خرید

عزمزم جنس آلمانی اصل که ساخت آلمان باشه گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد خیلی خیلی بالاتره قیمتش، تو دیجی کالا نگاه کنید، اینو شما ندیدید که بدونید شیکه یا نه، بعضی از قابلمه ها هم طرح آلمانی هستن تو فروشگاهها نه ساخت آلمان ، زیرشون نوشته designed germani ولی اینا نوشتت made in germani 

این دو تا خیلی با هم فرق دهرند