2777
2789
عنوان

فوریییی

124 بازدید | 13 پست

بچها من پسرم اسمش پوریاست گیر داده ویپ میخوام ۱۳سالش زدم تو دهنش  چند روز داره میگه میگم از کجا میدونی نمیگه گوشیش گرفتم نمیزارم بیون بره مدرسه هم انلاین گیر داد چی هست چجوری از ذهنش ببرم گیر داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چه ربطی به اسمش داشت
بعضی از پسرایی که تو همه مدرسه ها هستن ( خودتون میدونید کدوم دسته رو میگم) ویپ میارن مدرسه دیگه
چیز عجیبی نیست
البته اوناییی که ویپ میارن مدرسه قطعا چیزای دیگه هم مصرف میکنن یا مینوشن
شما هم نمیتونید برای وضع مدرسش کاری کنید تو خونه هم هر کاری کنید فرقی نداره چون دوباره که بره مدرسه میبینه
البته خیلیا ستن که ویپ رو میبرن خونه و والدینشون نمیفهمه شاید پسر شما هم داره  و داره عادی سازی میکنه یا اگرم اجازه ندید میره میخره به شما نمیگه

کاربر اقا هستم 

حالا تا کی میخواد زندانیش کنه بخدا هر وقت بره بیرون میره یراغش

نگفتم زندانیش کنه
میگم کنترلش کنه
حالا به روش های مختلف
در نهایت اگه نتونست یکی بخره بزاره پیش خودش چمیدونم اخر هفته ها با هم یکم بکشن

کاربر اقا هستم 

خیلی سخت شده کنترل بچه تو این زمونه واقعا

تو مدرسه ما هر جنایتی که بهش فکرکنید اتفاق میافتد هرررررچی
ایشون خودشون از اول شل گرفتن
بخدا مادر من یجوری بود از اول من بقیه رو مثلا میدیدم تو کلاس دارن یه کاری میکردن میرفتم تو حیاط که منو نبینن منو 

کاربر اقا هستم