2777
2789
عنوان

من خیلی جوگیرم 😭

179 بازدید | 22 پست

پیش یکی می‌شینم صحبت که میکنیم با جزئیات حرف میزنم 

البته الان خیلی بهتر شدم قبلاً کل زندگیم و برنامه های طول روزمو میریختم وسط 

دست خودمم نیستا

کلا به عمم رفتم ، اونم همینه 

البته مامانمم می‌گفت جوونی اینجوری بوده تونسته رو خودش کار کنه الان بهتر شده 

دیدید اینایی رو که مثلا می‌ره خونه میخرن یا اتفاقات بزرگ تو زندگیشون میوفته، تا خودت متوجه نشی‌چیزی نمیگن؟ 

من آرزومه از اونا باشم

مثلا زنداداشم یا خواهرم با اینکه خیلی صحبت میکنیم ولی اصلا از برنامه هایی که برای زندگیشون دارن چیزی نمیگن

مثلا ما میفهمیم که زن داداشم کسب و کار جدید راه انداخته ، یا خواهرم یه وسیله بزرگ برای خونه‌ش خریده 

چجوری میتونن انقدر خوددار باشن؟

تا یکی ازم سوال میپرسه با جزئیات جواب میدم

مثلا الان برنامه اینه که یه مسافرت خارج از کشور بریم بعد عید ، من با خودم عهد کردم تا لحظه ای که نرفتم فرودگاه به هیشکی جز خانواده هامون نگم

دیروز درهمی داشتیم هی داشتم وسوسه میشدم بین حرفام بگم ، هی داشتم وسوسه میشدم 

ولی با بدبختی جلوی خودمو گرفتم آخرشم زودتر زدم بیرون 🤦🏻‍♀️

یکی از فامیلای نزدیکم هم که باهاش ارتباط زیادی دارم از شانس من آدمیه که از من حرف‌میکشه ولی خودش ذره ای بروز نمیده ، ینی در این حد که ما حتی نمی‌دونیم کار همسرش چیه 

ولی هربار من براش از زندگیم میگم 😭

تاحالا به این شفافیت خر بودن خودمو حس نکرده بودم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما جو گیر نیستی احتمالا زیادی برون‌گرایی

من سر زیادی برون‌گرا بودنم اینجوریم جدیدا سعی میکنم کنترل کنم بعضی چیزها رو یه وقتایی واقعا بهتره به کسی نگی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وای من سیر تا پیاز زندگیمو میگم😂😂🤣

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عزیزم این کاری نداره که چند بار همینجوری تمرین کن اصلا چیزی که بقیه ربط نداره رو سعی کن نگی قبل اینک ...

من کلا حرفی که گفتنش فایده ای نداشته باشه رو نمی‌زنم 

ولی نمیدونم چرا سر برنامه های روزانه و اهدافم انقدر دهن لقم 🤦🏻‍♀️

منم مثل شما هستم

با همه صمیمی میشم

گاهی برای اینکه جلوی خودمو بگیرم میگم الان لازمه اینو بگم یا نه

ایا مشکلی از من حل میکنه؟ یا دلیلم برای گفتن چیه؟

ولی با اینحال خیلی وقتا زورم نمیرسه و انگار گفتن اون حرف بهم لذت میده که نمیتونم ازش بگذرم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
بیا بغلم 🤣

😂😂😂 ینی یکم با یه نفر صمیمی بشم همه چیمو میگم چرا اخه؟🤣

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

احساس میکنم خیلی دارین سختش میکنین این مسئله رو واسه خودتون. اونقدرا هم که فکر میکنین کار سختی نیست. حرف زدن که جوری نیست که انگار ادم دست خودش نباشه. اتفاقا دست خودشه. واسه همین کنترل کردنش کار راحتیه. راه حلش اینه که وقتی تو جمعی میرید راجع به خودتون حرفی نزنید یعنی شروعش نکنید. تا زمانی که ازتون بپرسن. و وقتی هم پرسیدن خیلییی کلی جواب بدید و خودتون ادامه ندید. همین. خیلی راحته. فقط باید بهش عادت کرد. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

منم مثل شما هستمبا همه صمیمی میشمگاهی برای اینکه جلوی خودمو بگیرم میگم الان لازمه اینو بگم یا نهایا ...

تو منی دقیقا 

منم همین سوالارو از خودم میپرسم 

ولی انگار یه نیرویی منو هل میده که بگو 

الان اومدیم سمت خونواده همسرم 

با خودم قرار گذاشتم بهشون نگم که مسافرت ما تداخل داره با یکی از برنامه های مهم اونا 

باز گفتم 🤦🏻‍♀️