2777
2789
عنوان

کلاه برداری

125 بازدید | 12 پست

من بدبخت حمله پانیک داشتم و افسردگی و اظطراب به چند زا پیام دادم امروز یه زنه زنگ زد گفت از مرکز مشاوره همکده زنگ میزنه ولی من همچین جایی پیام نداده بودم اطلاعاتمو گرفت من خنگم اسموو فامیلمو گفتم و مشکلمو قبلش هعی زنگ میزد گفتم اگه بخوام بهتون زنگ میزنم گفت نه خودم زنگ میزنم پروندت دستمه باید ارجات بدم به یه فلانی تا درمان بشی وضعیتت خوب نیست و فلانه من ببچاره همینجوریش که حالم بد بود بعدش ک باخودم غک کردم کلاه برداره فلبم داره تیر میکشه میترسم🥲16سالمه 

شمارشو مسدود کردم میترسم باز زنگ برنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم افتاد دوران کرونا زنگ میزد زنه ساعت ۷ یا ۸ میپرسید حالتون چطوره روز سوم بهش گفتم به خدا اگه از خواب بیدارم نکنی بزاری بخوابم حالم خوب میشه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

برو عامو حساس شدی با شمارت چیکار کنه؟اول شمارت رو داشته بهت زنگ زده یعنی اصلا تو دخیل نبودی درش

میترسم هکم کنن یا با یه شماره دیگه زنگ بزنه من ادم استرسی هستم الان دارم گریه میکنم🥲

میترسم هکم کنن یا با یه شماره دیگه زنگ بزنه من ادم استرسی هستم الان دارم گریه میکنم🥲

گریه نکن اگر کسی می تونست با شماره هک کنه الان همه ما هک شده بودیم

شرکت های تبلیغاتی به همه شماره ها دسترسی دارن فوقش دوباره زنگ میزنه(که البته بلاکش کردی نمی تونه) میگی نمی خوام یا جواب نمیدی کلا

استرس نداشته باش

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

جواب نده قطع کن اینا مشکلتو حاد نشون میدن و پول میگیرن بعدش بی خیال مشاوره میشن معلوم نیست طرف روانشناس باشه یا نه