2777
2789
عنوان

روانشناس ابله ای بمیرن این دکترا

120 بازدید | 17 پست

به روانشناسم گفتم خیلی فکر میکنم هر لحظه فکر میکنم چیکار کنم که تو لحظه باشم برداشته میگه تو باید اینده نگری کنی بعد من نشخوارکردم همش بعد دو هفته میگه منظورش از اینده نگری اینکه ناهار چی بخورم اینا بود و بهم گفت ذهن اگاهی کنم خب چرا از همون اول نگفت ذهن اگاهی کنم چرا انیدر چرت و پرت گفتم هنوز بعد یک ماه درگیرم دلم میخواد خودمو بکشم از بس نشخوار کردم لطفا زخم زبون نزنید درک کنید اگر نمیتونید درک کنید ریپ نزنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نشخوار غکریت زیاده باید اول بری روانپزشک دارو بگیری 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

انقدر روانشناس عوض کردم دیوونه شدم

خوب شاید زیاد داری مقاومت میکنی یا نسبت بهشون گارد داری

اینم در نطر بگیر که چند جلسه طول میکشه تا با طرف بتونی رابطه خوبی برقرار کنی. هی تند تند عوض کنی فقط پولتو هدر دادی

مثلا همون لحظه که میگه آینده نگری بپرس دقیقا منظورش چیه. چه کار باید بکنییا مثلا ذهن آگاهی که فقط یه ...

پرسیدم میگه منظورم اینکه ناهار چی بخوری یا فکر کنی که فردا میخوای کجا بری خب خیلی مسخره است حرفش