2777
2789

همش توی نی نی سایت سرگرم باش، 

طوری ک نتونی سرتو بخارونی . 

اینجوری تایم آزاد و بیکاری نداری

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

همش توی نی نی سایت سرگرم باش، طوری ک نتونی سرتو بخارونی . اینجوری تایم آزاد و بیکاری نداری

مسخره میکنی؟

عاخه اینجا چی داره

من کار مفید میخوام

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره میکنی؟عاخه اینجا چی دارهمن کار مفید میخوام

ببخشید  برا مزاح گفتم 😂 🤣

درست میگی 

خب میتونی کتاب  بخونی . . کتاب هایی ک علاقه داری ،

فیلم ببینی 

بری بیرون دور دور ،

کلاس آموزشی بری ثبت نام کنی . 

زبان بخونی . 

بری سرکار، 

بری باشگاه و ورزش ،

با دوستای خوبت وقت بگذرونی

غذاها خوشمزه درست کنی برا خودت  

ب خودت برسی و ..‌‌

کلی چیزای مفید هس ک برنامه ریزی کنی سرت شلوغ بشه باهاشون . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ببخشید برا مزاح گفتم 😂 🤣درست میگی خب میتونی کتاب بخونی . . کتاب هایی ک علاقه داری ،فیلم ببینی بر ...

مشکل اینجاس

الان سرکارم ولی حتی سرکارم سرم خلوته  

مشکل اینجاسالان سرکارم ولی حتی سرکارم سرم خلوته

خوشبحالت چقدر دوس دارم کاری پیدا کنم ک سرم خلوت باشه 

من برعکست ب شدت سرم شلوغه و درحسرت تایم آزاد 🥺

اونم اکه سرکار باشه ک نور الانور میشه 😍

اتفاقا از این فرصتت استفاده کن خب حالا ک سرکار تایم آزاد داری میتونی  ب کارای دیگه ات هم اونجا انجام بدی  

خوشبحالت چقدر دوس دارم کاری پیدا کنم ک سرم خلوت باشه من برعکست ب شدت سرم شلوغه و درحسرت تایم آزاد 🥺 ...

چطوری کارایی که مربوط به اینجا نیست رو اینجا انجام بدم؟

میخوام برم دانشگاه ولی کارام جور درنمیاد همش به مشکل میخوره پروندم

چطوری کارایی که مربوط به اینجا نیست رو اینجا انجام بدم؟میخوام برم دانشگاه ولی کارام جور درنمیاد همش ...

خب دانشگاه ثبت نام کن ،،سرتم شلوغ تر میشه بعد میتونی درساتو ببری سرکار بخونی ‌‌. یا اجازه بگیری یک ساعت بری کلاس و باز بیایی سرکار . 

دیگه کتاب های متفرقه هم اکه دوس داری میتونی بخونی . 

باید ببینی چیا علاقه داری خب .

خب دانشگاه ثبت نام کن ،،سرتم شلوغ تر میشه بعد میتونی درساتو ببری سرکار بخونی ‌‌. یا اجازه بگیری یک س ...

دانشگاه دارم ثبت نام میکنم ولی خب به مشکل خوردم