2777
2789
عنوان

ارتودنسی

30 بازدید | 5 پست

من تیر ارتو دنسی انجام دادم

چون دندون شماه4فک بالا سمت چپ رو قبلا کشیده بودم و جاش خالی بود و میخواستم جای اونو پر کنم دکتر گفت 3تا دندون 4 دیگت رو هم باید بکشی اما من سعی میکنم بدون کشیدگی جاشو پرکنم

الان برگشته میگه نمیشه و فکت کج میشه اگه اون سه تارو هم بخوایی بکشی فکت میره عقب و زشت میشی .من این جای خالی رو بیشتر میکنم که بری ایمپلنت کنی بهشم میگم نمیخوام زیادش نکن میگه من بااید کارمو انجام بدم و جارو بیشتر کنم

چیکارکنم بنظرتون بشدتتتتت پشیمونم ای کاش هیچوقت اینکارو نمیکردم هم اونهمه پول دادم هم دندونام انقد میناهاشون ضعیف شده و لک افتاده

عاخرش مجبورم برم کامپوزیت کنم

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

من ۴ تا دندون بالا رو کشیدم ارتو کردم الان بهتر شده

من چون دندونام مشکلی نداشت فقط بخاطر اون جای خالیه رفتم

واسه کشیدگی هم فکم کوچیه و خیلی میره عقب خیلی بد میشه

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=373449517] من چون دندونام مشکلی نداشت فقط بخاطر اون جای خالیه رفتمواسه کشیدگی هم فکم کوچیه و خیلی 

دندون هایی ک کشیدم همه سالم بودن  منتها توی فکم دندون زیاد بود باید میکشید

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔