2777
2789
عنوان

کارِ خیر زوری😐

126 بازدید | 9 پست

بیاین یه چیزی تعریف کنم😐

یکی از اشناها منو به بنیاد خیریه معرفی کرد تا به بچه هاشون تدریس کنم( کاملا رایگان) هفته ای چند جلسه میرم  و همه امکانات از خودمه و دلی اینکارو میکنم

ولی مسئله اینجاس من از وقتی پامو گذاشتم این بنیاد،یه اقایی از مسئولینشون هست که تا منو میبینه ناله میکنه و به واسطه همینا چندین بار از من کمک مالی گرفته،اونم چه کمکایی؟ مثلا میریم مهمونی، میخوایم بچه ها کفشاشون ست باشه ،پول بده😐(انگار ست نباشه چی میشه حالا!) چیزهایی که اصلا لازم نیست و اضافه بر سازمانه و با همون پول میشه کارهای واجب رو انجام داد!

چند روز پیش دیدم هی میگه میخوایم افطاری بدیم وسایل لازم داریم تو کمک کن و انقدر گفت که یهو دیدم چهارصد تا نوشابه رو نوشته به حساب من😐و رسما منو تو عمل انجام شده قرار داد!

فکر کن من با این حقوق کم ،با این حجم کار،رفتم اونجا تدریس کنم اونم بدون هزینه و حتی هزینه رفت و امد هم به پای خودمه،الان برا عید برا خودم هیچی نخریدم و شیش هفت میلیون کردن تو پاچم! 🙂رسما اومدم ثواب کنم کباب شدم!حداقل اگه برا کار بهتری صرف میشد انقدر نمی‌سوختم ولی  اخه نوشابه؟(: واقعا چرا بعضیا دوست دارن یکیو مجبور به کاری بکنن؟

حس میکنم دارن منو خر فرض میکنن،خیلی دارم فشار می‌خورم و نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید محکم وایسی تو روشون. بخوای شل بازی دربیاری همین میشه

فقط برو تدریس کن و برگرد، اونم فقط بخاطر دل بچه ها

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
باید محکم وایسی تو روشون. بخوای شل بازی دربیاری همین میشهفقط برو تدریس کن و برگرد، اونم فقط بخاطر دل ...

از همین دل رحمی من سواستفاده میکنه،چند باری ک بهش گفتم نه ،و ندادم اومده پررو پررو میگه تو از هر دوستت نمیتونی صد تومن پول بگیری؟؟من برا خودمم برا کسی دهن باز نمیکنم کمک کنه این انتظار داره برم گدایی کنم که جنگولک بازی در بیاره اونجا

خیلی محترمانه بگو نمیتونم تقبل کنم و اگر به کارتون ادامه بدین همین تدریس هم نمیاممعلوم نیست میخواد ک ...

بخدا کم مونده اشکم در بیاد ،تو این گرونی من از خیر چیزایی ک دام میخواد میگذرم تا پول پس انداز کنم،اینم میاد اینجوری میکنه

بخدا کم مونده اشکم در بیاد ،تو این گرونی من از خیر چیزایی ک دام میخواد میگذرم تا پول پس انداز کنم،ای ...

محکم باش و نه گفتن و یاد بگیر مگه میخواد چیکارت کنه نهایت دیگه نمیری اونجا

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

از همین دل رحمی من سواستفاده میکنه،چند باری ک بهش گفتم نه ،و ندادم اومده پررو پررو میگه تو از هر دوس ...

محکم بگو نه نمیتونم

و زیاد هم فرمایش دارید دیگه نمیام

من کارمند شما نیستم که از من توقع دارید

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عزیزم هستی؟میل جنسی شوهرت درست شد یان؟؟

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره