2777
2789
عنوان

عید امسال

157 بازدید | 16 پست

واقعا غم انگیز که بوی عید نمیاد

شاید سال‌های قبل وضعیت اقتصادی اینجوری نبود

توان خرید بود ،حداقل سالی یه بار لباس نو می‌گرفتیم

کم کم اونم داره از بین میره🫠💔

آره من هر سال این موقع لباسامو خریده بودم امسال اصلا شوهرم هیچی نمیگه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار مغازه ها چیز دیگه نشون میدن !

عزیزم جمعیت کشور 80 میلیون نفره...شما تو مغازه ها ایا یک میلیون جمعیت اصلا میبینی؟ 100 هزار نفر بیان بیرون خرید بازار تهران قفل میشه .....شما مشکلتون اینه اون 60 میلیون تو خونه رو نمیبینین

ما امسال حتی خونه برادرشوهر و اینها هم نمیریم و همسرم میگه تو این وضعیت همه دارن خفظ ظاهر میکنند و اگر نریم مهمونی حداقل طرف اون اجیل و میوه ای که خریده رو خودش مدت بیشتری میخوره یا شام و ناهار حداقل دو نفر برن جایی 2 میلیون خرجشه

خدا زیادشون کنهولی خب خواهرجان کسی توان خرید نداشته باشه،برا نگاه کردن که نمیره بازار

بله قبول دارم 

اما اخه مشکل این هست دارا ندار ناله می کنند 

من خودم خرید کردم چرا دروغ اما خب فقط تونستم تو خونگی بخرم اما اطرافیان که خیلی هم ندارم ندارم می کنند والا بهترین هارو خریدن