2777
2789
عنوان

عید امسال

159 بازدید | 16 پست

واقعا غم انگیز که بوی عید نمیاد

شاید سال‌های قبل وضعیت اقتصادی اینجوری نبود

توان خرید بود ،حداقل سالی یه بار لباس نو می‌گرفتیم

کم کم اونم داره از بین میره🫠💔

آره من هر سال این موقع لباسامو خریده بودم امسال اصلا شوهرم هیچی نمیگه 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازار مغازه ها چیز دیگه نشون میدن !

عزیزم جمعیت کشور 80 میلیون نفره...شما تو مغازه ها ایا یک میلیون جمعیت اصلا میبینی؟ 100 هزار نفر بیان بیرون خرید بازار تهران قفل میشه .....شما مشکلتون اینه اون 60 میلیون تو خونه رو نمیبینین

ما امسال حتی خونه برادرشوهر و اینها هم نمیریم و همسرم میگه تو این وضعیت همه دارن خفظ ظاهر میکنند و اگر نریم مهمونی حداقل طرف اون اجیل و میوه ای که خریده رو خودش مدت بیشتری میخوره یا شام و ناهار حداقل دو نفر برن جایی 2 میلیون خرجشه

خدا زیادشون کنهولی خب خواهرجان کسی توان خرید نداشته باشه،برا نگاه کردن که نمیره بازار

بله قبول دارم 

اما اخه مشکل این هست دارا ندار ناله می کنند 

من خودم خرید کردم چرا دروغ اما خب فقط تونستم تو خونگی بخرم اما اطرافیان که خیلی هم ندارم ندارم می کنند والا بهترین هارو خریدن 

2790
2778
2791
2779
2792