2777
2789
عنوان

یه دقیه😆

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست

انسان سرمایه داری در شهری زندگی میکرد اما به هیچ کسی ریالی کمک نمیکرد فرزندی هم نداشت وتنها با همسرش زندگی میکرد در عوض قصابی در آن شهر به نیازمندان گوشت رایگان میداد روز به روز نفرت مردم از این شخص سرمایه دار بیشتر میشد مردم هر چه اورا نصیحت میکردند که این سرمایه را برای چه کسی میخای در جواب میگف نیاز شما ربطی به من نداره بروید از قصاب بگیرید تااینکه او مریض شد احدی به عیادت او نرفت این شخص در نهایت تنهایی جان داد هیچ کس حاضر نشد به تشییع جنازه او برود همسرش به تنهایی او را دفن کرد اما از فردای آن روز اتفاق عجیبی در شهر افتاد دیگر قصاب به کسی گوشت رایگان نداد اوگفت کسی که پول گوشت رامیداد دیروز از دنیا رفت!!

زودقضاوت نکنیم

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهقان پیر با ناله می‌گفت: ارباب…

آخر درد من یکی دوتا نیست، با وجود این همه بدبختی نمی‌دانم دیگر خدا چرا با من لج کرده و چشم تنها دخترم را چپ آفریده است. دخترم همه چیز را دوتا می‌بیند...

ارباب پرخاش کرد که : بدبخت، چهل سال است نان مرا زهرمار می‌‌کنی، مگر کور هستی نمی‌بینی که چشم دختر من هم چپ است؟!

دهقان گفت: چرا ارباب می‌بینم اما چیزی که هست،

دختر شما همه‌ی این خوشبختی‌‌ها را "دو تا" می‌بیند،

ولی دختر من، این همه بدبختی را ...

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
چه ربطی داره در هر حال اون بیگناهایی هم که کشته میشن خداشون باید با خدای بقیه یکی باشه قطعا

من مگه حرفي از خدا زدم؟

مگه گفتم خوب شد ٦٠٠٠ نفر مردن؟

حالا كه نميتونستيم جلوي مردن ٦٠٠٠ نفر رو بگيريم ناراحتم ولي از اينكه چند نفري نمردن خوشحالم

كار دنيا همينه

تر و خشك با هم ميسوزن

ربطي به خدا و دين و مذهب نداره

دنيا دو روزه   

وقتی کاری انجام نمی شه ، شاید خیری توش هست ، صبر کن

وقتی مشکل پیش بیاد ، شایدحکمتی داره

وقتی تو زندگیت ، زمین بخوری حتما ًدرسی است که باید یاد بگیری

وقتی بهت بدی می کنند ، شاید وقتشه که تو خوب بودن رو یادشون بدی

وقتی همه ی درها به روت بسته می شه ، شاید با صبر و بردباری در دیگری به روت باز بشه  و خدا بخواد پاداش بزرگی بهت بده

وقتی سختی پشت سختی میاد ، حتماً وقتشه روحت متعالی بشه

وقتی دلت تنگ می شه ، حتماً  وقتشه با خداي خودت تنها باشي

خوب چرا مراقب اون۶۰۰۰ نفری که مردن نبود🤔

این همه بیگناه تو ایران خودمون کشته شدن این همه بچه تو غزه و یمن و سوریه و عراقو افعانستان و میانمارو.....کشته شدن همه چیو گردن خدا نندازیم....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

اگر حق با شماست،

به خشمگین شدن نیازی نیست؛

و اگر حق با شما نیست، هیچ حقی برای عصبانی بودن ندارید!

صبوری با خانواده عشق است،

صبوری با دیگران احترام است،

صبوری با خود اعتماد به نفس است

وصبوری در راه خدا، ایمان است.

اندیشیدن به گذشته اندوه،

و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛

به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.

در جستجوی قلب زیبا باش نه صورت زیبا؛

زیرا هر آنچه زیباست، همیشه خوب نمی‌ماند؛

اما آنچه خوب است، همیشه زیباست..

نجار پيري بود كه مي‌خواست باز نشسته شود. او به كار فرمايش گفتكه مي‌خواهد ساختن خانه را رها كند و از زندگي بي دغدغه در كنار همسر و خانواده‌اش لذت ببرد. كار فرما از اينكه ديد كارگر خوبش مي‌خواهد كار را ترك كند ناراحت شد. او از نجار پير خواست كه به عنوان آخرين كار تنها يك خانه ديگر بسازد. نجار پير قبول كرد اما كاملا مشخص بود كه دلش به اين كار راضي نيست. او براي ساختن اين خانه از مصالح بسيار نا مرغوبي استفاده كرد و با بي حوصله‌گي به ساختن خانه ادامه داد.وقتي كار به پايان رسيد، كارفرما براي وارسي خانه آمد. او كليد خانه را به نجار داد و گفت: اين خانه متعلق به توست. اين هديه اي است از طرف من براي تو. نجار يكه خورد. مايه تاسف بود. اگر مي‌دانست كه خانه اي براي خودش مي‌سازد، حتما كارش را به گونه اي ديگر انجام مي‌داد.

اینجاس که گویند:

هرچه کني به خود کني گر همه نيک و بد کني.

⭕️➕ هرچقدر هم که گذشته‌تان آلوده بوده باشد، آینده‌تان هنوز حتی یک لکه ندارد. زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.  به عقب نگاه نکنید، مگر اینکه چشم‌اندازی زیبا باشد. یکی از بهترین راه‌ها برای گذشتن از  مشکلاتِ گذشته، این است  که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید  که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود.

واقعا مشکل خيلي از ما انسانها اين است که:

همانقدر که مسخره مي کنيم احترام نمي گذاريم

همانقدر که اشتباه ميکنيم تفکر نميکنيم

همانقدر که عيب ميبينيم برطرف نمي کنيم

همانقدر که از رونق مي اندازيم رونق نمي بخشيم

همانقدر که کينه به دل مي گيريم محبت نمي کنيم

همانقدر که حرف ميزنيم عمل نمي کنيم

همانقدر که مي گريانيم شاد نميکنيم

همانقدر که ويران ميکنيم آباد نميکنيم

همانقدر که کهنه ميکنيم تازگي نمي بخشيم

همانقدر که دور ميشويم نزديک نمي کنيم

همانقدر که آلوده ميکنيم پاک نميکنيم

هميشه ديگران مقصرند ما گناه نميکنيم...

در داروخانه

ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ با زبان ساده ﭘﺮﺳﯿﺪ :

ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟

ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:

ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ .

ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ

ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟

ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ ....

ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :

ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ، ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ ....

ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ ..

ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ،ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎﺵ ﯾﺦ ﺯﺩ ..

ﭼــﻪ ﺣﻘﯿــﺮﻭﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳــﺖ ﺁﻥ ﮐﺴــﯽ ﻛــﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ  ﻣﻐــﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ !

✨ﭼــﺮﺍ ﻛـــﻪ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧــﺪ ﺑﻌــﺪ ﺍﺯ ﺑــﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧــﺞ ، ﺷــــﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑــﺎﺯ  ، ﻫـﻤــﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒــﻪ ﻗــــﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧـــﺪ.

جايگاه  شاه و گدا ،

دارا و ندار ، قبراست...

"انسانیت" هست كه به یادگار می ماند...

ترسناک نيست كه
هربارى كه با كسى حرف ميزنى
ميتونه آخرين دفعه باشه...؟
اينو هميشه به ياد داشته باش..
زندگى خيلى كوتاهه!

مهربان باشیم😍

این همه بیگناه تو ایران خودمون کشته شدن این همه بچه تو غزه و یمن و سوریه و عراقو افعانستان و میانمار ...

جانممممم؟؟؟!!لطفا تا چیزی رو متوجه نشدین ریپلای نفرمایید ممنون میشم