2777
2789
عنوان

عاخه چراااا

159 بازدید | 36 پست

من یه دختر نمیگم عالی همون معمولی درنظربگیریم

از نظر وضع مالی خداروشکر خوبیم

خانوادم خوب و پاک و سالمن

خودم لیسانس دارم واسه ارشدم دارم ثبت نام میکنم شاغلم زبان بلدم 

چهره هم معمولیم بینیم یکم تو اعتمادبنفس تاثیرگذاشته ولی به صورتم میاد قدم بلنده فرم بدنمم قشنگه منتهی یکم لاغرم

امااااااااا هیچوقت هیچکس از من خوشش نمیاد.خاطرخواه نمیشه

یکی دوتا دوس پسر داشتم که خیلی راحت ولم کردن و رفتن (البته رابطمون مجازی بود)یکیشون که رفت ازدواج کرد الانم بچه داره

مسئله ای که هست اینکه همشون میگن اوایل خیلی خوب بودی شیطون بودی و شیطنت داشتی ولی الان انگاریه پیرزن60 ساله ای

ولی مشکل من اینه که حتی همون اوایلم بازم خیلی پیگیرم نبودن

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

بعضی وقتا آدما یه مشکلی دارن که خودشون نمی‌بینن این مشکل رو 

مثلا دختر خاله های من خیلی آدمای سردین بعد میگن چرا نمیای خونمون بخوابی

دوست دارن ولی هیچی نشون نمیدن

پیش خودشون همه چی خوبه

باید از کسی که باهات ارتباط داره بپرسی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطور خیلی ها ازم خوششون میاد ولی جلو نمیان‌. دردتون چیه پس؟

بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

حسرت به دلم موند یه رابطه عاشقانه درست و خوب تجربه کنم

بعضی وقتا آدما یه مشکلی دارن که خودشون نمی‌بینن این مشکل رو مثلا دختر خاله های من خیلی آدمای سردین ب ...

یعنی‌ منم همین مشکل رو دارم؟

خیلی خونسرد برخورد میکنم و ریکشن نشون نمیدم

پسرا برای اینکه اعتماد به نفس دخترا رو له کنن دروغ زیاد میگن 

با پسرای بدردنخوری ارتباط گرفتی که دنبال سرگرمی بودن 

امتحانشون نکردی اونا از اول بعنوان سرگرمی چت میکردن 

با کسی اشنا میشی همون اول امتحانش کن ببین مرد یا نامرد جددی یا نه شعور داره یابیشعوره 

دقت کن به رفتاراش ،حرفا و قولهای الکی مردا ارزشی نداره رفتارشونو دقت کنید رفتارو عملشونو ساده نباشید 

بعضی وقتا آدما یه مشکلی دارن که خودشون نمی‌بینن این مشکل رو مثلا دختر خاله های من خیلی آدمای سردین ب ...

عاخه رابطه هام از اول مشکل داره

حتی همون اولشم از جانب پارتنرم شور و اشتیاقی نیست

نهایت یه هفته اول فقط همه چی خوبه یهو تغییر میکنن منم میبینم اینا رفتارشون عوض میشه منم عوضش میکنم 

ذوق و اشتیاقمو سرکوب میکنم وقتی میبینم باهام همراهی نمیشه

بخدا دیگه نمیدونم باید چیکار کنمحسرت به دلم موند یه رابطه عاشقانه درست و خوب تجربه کنم

به موقع اش پیش میاد نگران نباش.

منم حسرت خوردم.

بعد برای اولین بار چشم بازار و کور کردم رفتم داغونترین آدم روی کره ی زمین رو انتخاب کردم و عاشقش شدم بعد دیدم خودشیفته هم هست.

کلا مواظب باش

عاخه رابطه هام از اول مشکل دارهحتی همون اولشم از جانب پارتنرم شور و اشتیاقی نیستنهایت یه هفته اول فق ...

شاید اون افراد سمی بودن

اینم احتمال زیادیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

پسرا برای اینکه اعتماد به نفس دخترا رو له کنن دروغ زیاد میگن با پسرای بدردنخوری ارتباط گرفتی که دنبا ...

یعنی چطوری امتحان کنم؟

ببین عاخه من خودم خیلی رو این موضوع که طرف آدم حسابی باشه حساسم

ولی عاخرش میبینم از بدم بدتره

به موقع اش پیش میاد نگران نباش.منم حسرت خوردم.بعد برای اولین بار چشم بازار و کور کردم رفتم داغونترین ...

نه بابا من اتفاقعا 90 درصد تایمم تو تنهایی گذشت

واسه همین بیشتر ناراحت میشم وقتی که میبینم بعداز اینهمه مدت باکسی اوکی شدم و اینجوری میشه

نه بابا من اتفاقعا 90 درصد تایمم تو تنهایی گذشتواسه همین بیشتر ناراحت میشم وقتی که میبینم بعداز اینه ...

منم همینطور و اولین کسی که راه دادم تو زندگیم بود ولی چون بی تجربه بودم گول خوردم😅

وگرنه هر جا برم خواستگار صف میکشه ولی بخاطر ع.ن آقا رد میکردم بعد پیشنهادم‌نمیداد رسما آب نمک بودم😵‍💫

یعنی‌ منم همین مشکل رو دارم؟خیلی خونسرد برخورد میکنم و ریکشن نشون نمیدم

آخه میدونی سرد بودن زیاد ممکنه باعث بشه طرف فکر کنه مزاحمه