2789
عنوان

دوست پسر

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان راهنمایی میخواستم 

من با پسری حدود دو ماه حرف میزدم ،تا اینکه به هم دیگه علاقه مند شدیم و الان دو ماه هست ک باهم تو رابطه ایم ، مامانم ماه اول متوجه شد و گفت هنوز زوده ، و پسره فقط برای رابطه جنسی تو رو میخواد ، ولی من خودم میدونم بهم واقعا علاقه داره ، حتی از من عکس هم نخواسته تا الان ( بیرون همدیگرو از دور دیدیم ) 

پسر خیلی خوبی هست چون دوماه قبل از اینکه بهش حسمو بگم ( ابراز علاقه ) می شناختمش ، خیلی بهم آرامش میده ، حتی وقتی مامانم گفت باهاش کات کن ، ( ۱ روز گوشیم رو گرفته بود مامانم ، بعد بهم پس داد ) پسره گفت من دوسِت دارم ، پس باید اذیت بشم ، گفت هروقت تونستی پیام بدی بهم کافیه . فقط خواهشاً نظراتتون رو بگین ، از من هم ۲ سال بزرگتره ، مادرم خبر نداره که باهاش در ارتباطم ( مامانم در کل مشکلی نداره ، فقط میگه زوده هنوز ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی بچه ایدرستو بخون دخترخوباحساستو به این زودی نابودنکن

راستش ۸ ماه عاشق و اسیر پسرعمه رلم بودم ، و از این پسره امارشو می‌گرفتم ولی خب الان حسی به پسر عمش ندارم و ... ادامه ماجرا رو هم گفتم 

حس ونظر مادرها رو دست کم نگیر به حرف مامانتون گوش بده

ماکانم اونو نمی‌شناسه کلا ، میگه بزرگتر ک شدی اگر پسری رو دوست داشتی و تو رابطه بودی بهم بگو ، اگر خوب بود ک من مشکلی ندارم 

راستش ۸ ماه عاشق و اسیر پسرعمه رلم بودم ، و از این پسره امارشو می‌گرفتم ولی خب الان حسی به پسر عمش ن ...

بهش فقط وابسته شدی

عشق وعاشقی تو این سن 

جز لطمه زدن به روحت ،چیز دیگه ای نداره خواهرخوبم

هَمہ چے به وَقتِش قَشَنگہ . . !🌓 ‌ ️

بهش فقط وابسته شدیعشق وعاشقی تو این سن جز لطمه زدن به روحت ،چیز دیگه ای نداره خواهرخوبم

میدونم درک میکنم خیلی از هم سن های من بهشون تجاوز شد و.. ولی خب آشنایی کامل دارم باهاش ، اصن لاشی نیس و اهل دختربازی هم نیس