2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

110 بازدید | 12 پست

بچه ها شما اگر تودوران عقد و نامزدیتون سر خیانت و خساست و مامانی بودن و دروغ گفتن تو مباحث مالیو پرخاشگری وتوهین طرف مقابلتون قهر و بحث پیش اومده باشه بعد هیچ تلاشیم نکرده باشه واسه اشتی بعد یه ماه طرف زنگ بزنه ک ببینه تصمیمتون چیه بعد پشت تلفن بهت بگه ::حالا بگو تصمیمت چیه وقتمو داری میگیری اونم با داد!شوک نمیشید!یعنی به خواهرم میگم من انتظار داشتم ازش گوشی منو سوراخ کنه از زنگ و پیام!!یا حداقل بیاد دم درمون یه کاری یه حرکتی یه پیام مهربونی یه خواهشی هیچی به هیچی !!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منمممم مشکلم قشنگ مثل برای توسعه

بشدت هم دوسش دارم 

حتی رابط...‌هم داشتم سر خیانتش مثلا خواستم آدم سه نشد 

۳ساله عقدم 

بروز قسم میخورد عاشقمه یروز گم و گور میشد 

الآنم چند ماهه رفته میگه بیا طلاق بگیریم 

خیلییی سختمه همش میگم چرا سرنوشتم اینطوری شد اخه

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

منمممم مشکلم قشنگ مثل برای توسعهبشدت هم دوسش دارم حتی رابط...‌هم داشتم سر خیانتش مثلا خواستم آدم سه ...

ب درک جدا شو ماهم رابطه داشتیم فدای سرمون گور باباش بفرستش بغل ننش 

منمممم مشکلم قشنگ مثل برای توسعهبشدت هم دوسش دارم حتی رابط...‌هم داشتم سر خیانتش مثلا خواستم آدم سه ...

اینا  چرا ازدواج میکنن  واقعا؟  چرااا

الان  به چه علت ازدواج کرد  وقتی  راحت میتونست  خیانت کنه 

هعی😶
اینا چرا ازدواج میکنن واقعا؟ چراااالان به چه علت ازدواج کرد وقتی راحت میتونست خیانت کنه

والا اگر شما فهمیدی منم فهمیدم،یه ماه بعد عقد به یکی زده بود عشقم ترخدا جواب بده ببخشید زیاد واست وقت نذاشتم بعد فهمیدم طرف اصلا دختر نبوده و پسر بوده،از اونور عید رفتیم هرجا پاگشایی هدیه پول اینا میدادن ازمن میگرفت دریغ از اینکه حتی یه هزاری ب کارت من بزنه اصلا شمارمو نداره ااز اونور پرخاشگره از اونور اومده بزنه تو صورت من!!خوب تو مشکل داری چرا یه دخترو اینطوری درگیر میکنی از خدا بیخبر

ب درک جدا شو ماهم رابطه داشتیم فدای سرمون گور باباش بفرستش بغل ننش

خیلی سخته آخه 

من 18سالمع و کلی کوفت و زهرمار شو تحمل کرد زجر کشیدم 

خیلیییی از ایندم میترسم از حذف مردم 

تو توافقی میخوای جداشی یا با مهریه ؟

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

اینا چرا ازدواج میکنن واقعا؟ چراااالان به چه علت ازدواج کرد وقتی راحت میتونست خیانت کنه

واقعاااا هم همینو بگو 

قبل اینکه با من ازدواج کنه با ی زن مطلقه ک‌دوتا بچه داشت بود بعد ک با من ازدواج کرد بازم باهاش بود زده 7ساااال از نامزد من بزرگتر بود من الان 3ساله شب و روزم گریه و عذابه 

واقعاااا هم همینو بگو قبل اینکه با من ازدواج کنه با ی زن مطلقه ک‌دوتا بچه داشت بود بعد ک با من ازدوا ...

دقیقا وای،منم چندماه پیش فهمیدم ک قبل از من با چندتا خانوم مطلقه دوست بوده که خونه هاشون رفته بود دوتایی عکس گرفته بود باهاشون یکیشون خانومه بچه داشت فکر کنم ۲۰ سال از من بزرگتر بود ،الان هی میاد گریه میکنه امشب دوباره مامانش اینا میخوان بیان اینجا😩

دقیقا وای،منم چندماه پیش فهمیدم ک قبل از من با چندتا خانوم مطلقه دوست بوده که خونه هاشون رفته بود دو ...

ببین من نمی‌خوام رابطه تورو بهم بزنم با حرفام خوب 

فقط مونده به تصمیم خودت 

شاید شوهرت درست شده شاید هم نشده 

من ۳سال شد که عقدم از ماه اول نامزدی خیانت می‌کنه تا الان ک داریم جدا میشیم 

پارسال تا وسطای دادگاه هم رفتیم اومد. گریه زاری چندتا ریش سفید فرستاد اشتی کردم الان بعد یکسال اشتی  ولی آدم نشد دوباره بهم خوردیم 

ممکنه نامزد تو واقعا درست شده باشه نمی‌تونیم که قضاوت کنیم 

ببین من نمی‌خوام رابطه تورو بهم بزنم با حرفام خوب فقط مونده به تصمیم خودت شاید شوهرت درست شده شاید ه ...

اخه مشکلم فقط خیانتش نیست،خیلی خشنه پرخاشگره سر همه چی گیر میده،اول گفت ففط چادر بپوش الان میگه جلو چادرتو ببند فلانجا نخند سوپر مارکت نیاید بری و....