خانومه ۵۵ سالشه سر اینکه دو بار محترمانه بهش تذکر دادیم بابت شیطونی نوه اش، لج کرده کل روز مبلارو الکی تکون میده بدموقع خیاطی میکنه سلام میکنیم جواب نمیده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما هم صاحبخونه بودیم، همسایه خیلی اذیت کرد،هر کاری کردیم هدایت نشد. یکی دوبار کار به ضرب و شتم رسید. خونه رو اجاره دادیم به یه خانواده پرجمعیت، الان اومدیم مستاجری.
همسایه ما مذهبی بود، من گشتم یه حدیث از ائمه پیدا کردم. نوشتم توی کاغذ چسبوندم به اسانسور. خیلی موثر ...
خیلی شانس داشتین که مذهبی بود
البته خونه ویلایی کنار ما خروس داشت از ساعت۴ صبح شرو میکرد تا ۶ ۷ ،چندبار گفتیم فایده نداشت تا اینکه ب پیرزنه گفتم شما تو این خونه نماز میخونین درست نیس چون دارین مردم آزاری میکنین چندروز بعد جمع کرد خداروشکر
جالبه که توی ساختمون همه مذهبی هستن به جز ما. بنده خدا الان با همه سرسنگین هست. فقط با من گرم میگیره. اصلا" فکرشو نمیکنه کار من باشه.اونقدر که متن سنگین بود