2777
2789
عنوان

با همسایه بالایی مردم آزار چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 104 پست

بیشعور فقط همسایه ما😒

ما جرات نداریم جارو برقی بکشیم اما خودش اخر هفته ها همیشه دورهمی داره و گل میزنه صدا خنده هاش تا ۴ صبح میاد

اما ما هیچی نباید بگیم🤐

جالبه مدیر ساختمان تو گروه هم بخاطر بوی مواد تذکر داد اما ب روی خودشون نمیارن، تعداد واحد ها زیاده اکثریت هم مجردن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشعور فقط همسایه ما😒ما جرات نداریم جارو برقی بکشیم اما خودش اخر هفته ها همیشه دورهمی داره و گل میز ...

اوه اوه

چرا نمیتونی جارو بکشی یعنی چی تایمی که مزاحمت نداره چه اشکالی داره

خیلی بیخوده زن تو این سن و سال انقد قد ندیدم!!!!

ما هم صاحبخونه بودیم، همسایه خیلی اذیت کرد،هر کاری کردیم هدایت نشد. یکی دوبار کار به ضرب و شتم رسید. خونه رو اجاره دادیم به یه خانواده پرجمعیت، الان اومدیم مستاجری. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
همسایه ما مذهبی بود، من گشتم یه حدیث از ائمه پیدا کردم. نوشتم توی کاغذ چسبوندم به اسانسور. خیلی موثر ...

خیلی شانس داشتین که مذهبی بود

البته خونه ویلایی کنار ما خروس داشت از ساعت۴ صبح شرو میکرد تا ۶ ۷ ،چندبار گفتیم فایده نداشت تا اینکه ب پیرزنه گفتم شما تو این خونه نماز میخونین درست نیس چون دارین مردم آزاری میکنین چندروز بعد جمع کرد خداروشکر

🤣 خیلی باحال بودید

جالبه که توی ساختمون همه مذهبی هستن به جز ما. بنده خدا الان با همه سرسنگین هست. فقط با من گرم میگیره. اصلا" فکرشو نمیکنه کار من باشه.‌اونقدر که متن سنگین بود

ما هم صاحبخونه بودیم، همسایه خیلی اذیت کرد،هر کاری کردیم هدایت نشد. یکی دوبار کار به ضرب و شتم رسید. ...

وای چه بد اصلا دلم نمبخاد ب اینجاها بکشه همیشه سعی میکنم با صحبت حل کنم

البته اون خانواده پرجمعیت انتقام شمارو میگیره

جالبه که توی ساختمون همه مذهبی هستن به جز ما. بنده خدا الان با همه سرسنگین هست. فقط با من گرم میگیره ...

خب مگه همسایه بالایی شما نیس؟ باید اول ب شما شک کنه😅 بازن خداروشکر کارت راه افتاد

وای چه بد اصلا دلم نمبخاد ب اینجاها بکشه همیشه سعی میکنم با صحبت حل کنمالبته اون خانواده پرجمعیت انت ...

ما تو هر ساختمونی رفتیم همینطور بود. آپارتمان اصلا" به درد نمیخوره. توش یه نخاله همیشه هست

خب مگه همسایه بالایی شما نیس؟ باید اول ب شما شک کنه😅 بازن خداروشکر کارت راه افتاد

نه. همسایه پایینی بود. مولودی و جشن تولد و جشن یلدا و.... میگرفت. صداش تو کل ساختمون میپیچید. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز