2777
2789
عنوان

با همسایه بالایی مردم آزار چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید مشکل از ساختمونه که این همه صدا میاد حموم نری خیاطی نکنی پس چیکار کنی

خیاطی میکنه صندلی رو رو سرامیک میکشه بلند میشه میره میاد باز صندلی رو میکشه میشینه پشت چرخ انقدم بی ملاحضس از قصد ساعت ۱ شرو میکنه تا ۳

در این حد هم نباید اهمیت بدید .ناله و نفرین بیجا نمی گیره .بعضیا مذهبی ان.حتما قبل اذان صبح غسل میکن ...

اره خب درسته  ولی خب واقعا نمیشه ک کلا زندکی نکرد ک طرف اذیت میشه همینه سعی میکنم همون ۱۰ صبح کارامو کنم شبم نهایتا تا ۱۰ شب بعدش تی وی خیلی کم میکنم  چون کلا صدایربلن دوس ندارم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بعضی دوستان متوجه نیستن انگار من گفتم همسایه با ما لح کرده که چرا نوه م داره چندساعت رو سقف تون میکوبه تذکر دادین! حمام ساعت ۴ صبح ۶ صبح ظلم نیس؟ صندلی رو سرامبک میکشه از عمد ظلم نیس؟ آرامش نداریم

چیزی بنام فرهنگ آپارتمان نشینی وجود داره

اون دوستانی ک میگن تحمل کنین همینه همون طبقه بالایی هستن😅 همینا طاقت ندارن یکی بالاسرشون این کارارو کنه

بله. روزها صدا کمتر میره ولی شب که همه جا ساکته اگه کسی حموم بره شدید صداش میپیچه توی حموم پایینی. ص ...

باشه مرسی گلم من صدای حموم  نمیدونستم ۱۱ اینا میرفتم حموم پس سعی میکنم زودتر برم  درکل خدا کنه طبقه بابایم آدم بیشعوری نباشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خب شما یه نمونه همسایه بافرهنگی

احه خودم ب صدا حساسم خدا کنه طبقه بالایی ادن با ادب با شعوری بلشه

خدایا شکرت ما طبقه اولیم بالایی هم کلا خالیه ۸ ساله دوتا بچه ۴ و ۵ ساله دارم بقران از صب تاشب خودمو دیوانه کردن یا از اپن میپرن یا از مبل یا جیغ و داد یا  بدو بدو تذکر تنبیه فایده نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز