2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

405 بازدید | 8 پست

بچه ها ما تو دوران عقدیم دارم جدا میشم یعنی الان قهریم و این هفته میخوام اقدام قانونی کنم،مشکلاتمونم از سمت شوهرم بود سر خیانتی ک اوایل عقد کرد تا بددلی و شکاکی و خساست و یه بارم میخواست دست بلند کنه و مامانی بودنش،یعنی حتی پیش مشاوره ازدواجمونم رفته واسه مشاوره مامانشم برده،حالا الان یک ماه قهریم و جوابشو نمیدم تو این یک ماه یه بار اومد خونه ی ما ک باهم صحبت کنیم یهو دستشو اورد بالا ک بزنه تو صورتم ولی نزد بعد دیگه خبری نشد تا پریروز زنگ زد به خط مامانم ک من باید از خودش بشنوم ک میخواد جداشه گوشیو گرفتم حال و احوال کردم گفتم اگر یه درصد شک داشتم از وقتی فهمیدم با مامانت رفتی پیش مشاوره ازدواج کلا تموم شدی برام بعد یهو پشت تلفن داد و بیداد ک من نرفتم تو متوهمی و بهم گفت وقتمو نگیر!!!!!!!!!!!!!!درصورتی ک اونجا مشاور پروندشو از منشی خواست و مشکلاتی که حتی با من داشت و نوشته بود خودش تو پرونده بعد دیروز زنداداشش زنگ زده ک نه خودش نرفته با مامانش ،مامانش و باباش رفتن پیش مشاور!!پدرش بنده خدا اصلا ازکار افتادس!حالا اینا ب کنار !!شماها که عقد بودید اکر تو عقد مشکلی پیش بیاد ک طرف مقابل بوجود اوردا نباید اخه طرف بیاد یه تلاشی کنه؟یه توضیحی بده؟یه جوری از دلتون دربیاره!!!!!!!!!!!!!اصلا موندم ک این ادم همون مرد مهربونه؟؟؟؟!!!!

خودتو نجات بده

از این شفاف تر دلیل برای جدایی پیدا نمیکنی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگاه اول زندگی چون شناخت کامل بهم ندارین  این بحث ها طبیعیه یکم بهم زمان بدین کامل به خصوصیات هم آشنا بشین بعدتصمیم بگیرین تومیگی اینطور نبوده پس شناختی بهش نداری شایددرموردتوحرفی زدن بی دلیل نیست بپرس حرف بزنید عجله نکنید

ازاد

اگه به مامانی بودنش میخوای نگاه کنی همه مردا همینن

ولی خیانت و دست بزنش ی مسئله دیگست

منم مثل تو یک ماهه قهرم عقدم هستم

نمیدونمم چی میشه بعدش🫠

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️