2777
2789
عنوان

شرکت مپنا

1032 بازدید | 13 پست

دوستان میشه راهنماییم کنین کسی خودش یا اطرافیان تو مپنا کار میکنن الان؟

من یه چنین آگهی ای دیدم و تماس گرفتم چیز خاصی نمیدونم ازشون گفته تو مازندارن ساری و نکا داریم نیروگاه شهید سلیمی. سرویس داره از هر شهر مازندران. اگه خارج از استان کار کنین تهران میرداماد و کرج هم شعبه داره اگه سهمیه ایثارگری ندارین و کلا سهمیه خاصی ندارین و قبلا کار نکردین و رزومه کار ندارین واسه اینکه شانس استخدامتون بالاتر بره میتونین معرفی کنین تو گروهای مختلف که بیان تماس بگیرن واسه استخدام در خارج از استان و بگن به من که معرفشون شما بودی، اونطوری معادل سهمیه حساب میشه و تو استخدامتون کمک میکنه. من خودم فارغ التحصیل ارشد صنایعم از شریف. میترسم کلاه برداری باشه. البته طرف داشت صحبت میکرد شنیدم چند نفر دیگه هم داشتن میپرسیدن مثلا از من اولش پرسید معرفتون کی بوده؟ اون چند نفرم همینو داشتن میپرسیدن از کسای دیگه

اینم آگهیشه:

سلام دوستان وقت بخیر

هولدینگ نیروگاه برق مپنا ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات سیکل های ترکیبی بویلر های حرارتی توربین های بادی  درقسمت اداری  تجاری  پروژه ای، ازسن 18تا 28، مدرک سیکل تا فوق لیسانس پایه حقوق18به بالا  وهم چنین بیمه  عیدی سنوات خوابگاه های سازمانی اقدام به جذب نیرو میکنه درصورت تمایل برای ارسال رزومه پیام بدین

شماره ای که گذاشتن سرچ کنید ببینید به چه نامی ثبت شده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تو این محیط ها نمیدونم خانم ها استخدام میکنن یا نه 

چون من برادرهام نیروگاه بودن همکار خانم نداشتن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مپنا شرکت بی نهایت قوی هست

خودتون هم که شریف خوندید باید بدونید چه ابر شرکتیه

ولی نمیاد اینطوری آگهی بده...

برید تو سایتش می بینید رزومه قبول میکنه

جالبه بدونید رزومه های این شرکت برای همیشه بازه

یعنی مورد بوده سالها بعد اومدن از شخصی که مصاحبه داشته دعوت به همکاری کردن

این اگهی احتمالا برای پروژه های برون سپاری شده شون هست

مثلا مپنا یه پروژه نیروگاهی تو ارومیه داشت که توربین هاش رو هم با شرکت ما قرارداد کرده بودن

نامزد دوستم دوسال تو ارومیه تو این شرکت مسئول یکی از کارگاه هاش بود

حقوق خوبی میگرفت زمانی که ما 10 تومن میگرفتیم اون 25 میگرفت با ایاب و ذهاب و ناهار و بن کارگری و ...

دوسال بعد اون پروژه تموم شد تو یزد پروژه گرفتن نامزد دوستم هم رفت یزد...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

فقط تو این محیط ها نمیدونم خانم ها استخدام میکنن یا نه چون من برادرهام نیروگاه بودن همکار خانم نداشت ...

آره اینو گفت بهم و گفت چون بومی مازندرانین از برج دو استخدام خانوم هم داریم ولی بهتره یکی با معرفی شما بیاد ثبت نام که شانس استخدام بالاتر بره

مپنا شرکت بی نهایت قوی هستخودتون هم که شریف خوندید باید بدونید چه ابر شرکتیهولی نمیاد اینطوری آگهی ب ...

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی و وقت گذاشتی

پس به نظرت برم تو سایتش رزومه بدم بهتره؟ 

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی و وقت گذاشتیپس به نظرت برم تو سایتش رزومه بدم بهتره؟

بله

شریف باشید رو شاخ می زنن

همسر منم علم و صنعت هست تهران که دانشجو بود رزومه داده

بارها خواستنش بره مصاحبه... چون من حاضر نیستم برم تهران زندگی کنم اونم نمیره

با این همه هر چند وقت یه بار به همسرم زنگ میزنن هنوز تمایل نداری بیای شرکت ما....

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بلهشریف باشید رو شاخ می زننهمسر منم علم و صنعت هست تهران که دانشجو بود رزومه دادهبارها خواستنش بره م ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

درمورد سختی کار تو مپنا هم میدونی چجوریاست و اینکه خونه سازمانی میدن؟

راستش من اولش خواستم بانک مرکزی کار کنم چون دوستم که دانشگاه خیلی سطح پایین تر از من درس خونده و ریاضی محض هم خونده با این طرح بنیاد نخبگان که دستگاه های اجرایی هست تونست بره بانک مرکزی و نونش الان تو روغنه. اون دور اولشو شرکت کرد من فراخوان سوم دستگاه های اجرایی رو رفتم که کف امتیازش 40 بود ولی مال من شد 37.5 که هرچی زنگ زدم و اعتراض کردم فایده نداشت بالا نبردن و رد شدم. چون شریف خوندم واقعا ناراحت کننده بود واسم دوستام با معدل کمتر میرن اپلای میکنن آمریکا و کانادا و انگلیس اونوقت من که نمیتونم برم به خاطر خانواده ای که حمایت نمیکنه و تنهاییم، باید پاچه خواری اینا رو بکنم واسه کار... 

مرسی عزیزم از راهنماییتدرمورد سختی کار تو مپنا هم میدونی چجوریاست و اینکه خونه سازمانی میدن؟راستش من ...

بله خوابگاه می دادن

در ضمن شما تا زمانی که کار رسمی پیدا نکردین

تو سایت  پارس کدرز میتونید پروژه بگیرید کار کنید

چون دیدم دنبال کار اکسل و تایپ هستید

بله خوابگاه می دادندر ضمن شما تا زمانی که کار رسمی پیدا نکردینتو سایت پارس کدرز میتونید پروژه بگیری ...

قبلا امتحان کرده بودم پارس کدرزو. ولی رقابت توش به لحاظ قیمتی که اعلام میکنی بالاست شده بود سر یه پروژه اکسل دو سال قبل 5 هزار تومن رسیده بودیم ولی اون یکی رو اوکی داد و واقعا رو مخم بود و خوشم نیومد چون بعدشم کلی تایم گذاشتم هیچ کدوم از پروژه ها اوکی نشد..