2777
2789

شوهرم دید که خونه ریخته بهم دارم خونه تکونی میکنم (شاغل هم هستم ) ، منم کلی کار سنگین دارم میکنم و از در و دیوار اوویزونم 

از شستن پتو و پهن کردنش ، تا درآوردن پرده 

اصلا کمکم نکرد 

یهو دیدم لباس پوشید و رفت بیرون گفتم کجا میری ، گفت دست مادرم درد می‌کنه دارم میرم مرغ خریده براش ریز کنم ، در حالیکه که پدرش خونه بود و میتونست اینکار و کنه ، چهار ساعت تمام هم نیومد 

دلم خیلی شکست ، بهش هم گله کردم اما فایده نداشت ...

امروز وقتی بهش گفتم میرم بیرون کار دارم نهار و گرم کن خودت بخور ، ناراحت شد که منو داری ول می‌کنی میری ، و باهام دعوا افتاد و از خونه رفت بیرون 

این پیام و بهش دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان همسرت بلده،تو از اونایی که ادای قوی هارو در میاری و بعدش گلایه، گلایه نکن چند وقت بعد موقع کار خونه جلوش از حال برو یا یه همچین چیزی مردا باید خودشون به این نتیجه برسن که به کمک احتیاج داری

باز من شوهرم میگه کمکت کنم میگم‌ نمیخواد برو بیرون خونه نباشی بهتره‌ من راحت ترم 

میره باشگاه و کارواش‌ میبره ماشین شو نمی‌دونم و.. خودشو سرگرم میکنه مثلا من کارامو انجام بدم بعدش بیاد 

مثلا مهمون داریم میگه چه کاری ازم بر میاد کمکت کنم میگم هیچی فقط برو بیرون یا برو بخواب خودم‌انجام میدم کارامو🫠

بهش میگفتم اینکار و برام میکنی می‌گفت باشه بعدا ...

😐 در اینکه اون باید یه کتک بخوره شکی نیست اما تو چرا تنهایی خونه تکونی کردی؟؟ 

خودش کمک نداد ، نمبتونستی یک کمکی بگیری؟ 

اینجوری مردها پررو میشن فکر میکنن وظیفه است یکسره تنهایی بشوری بسابی

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱