2777
2789
عنوان

مادرشورهر

381 بازدید | 34 پست

تو زندگی تون مادر شوهرتون چقدر بهتون کمک کرد ؟؟  

واسه عروسی گرفتن و خونه گرفتن و طلا خریدن و جهاز خریدن ؟ 

مادر شوهرتون گرفت واستون یا خودتون زن و شوهر تلاش کردید بتونید اینارو بخرید و بگیرید ؟ 

بعد عروسی چقدر مادر شوهرتون بهتون توجه می‌کرد ؟ 

مثلا خونتون میاد چیزی میخره میاره ؟ یا خونشون میرید غذایی و نمیدونم خوراکی چیزی بهتون میده بیارید خونه ؟ 

جاهایی که پول لازم داشتید بهتون داده درماه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چیز رو همسرم گرفت

مادرش فقط ی انگشتر داد کادو عروسی

خیلی کم ارتباط دارم باهاشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچ کمکی نکرد شوهرم تنها همه کارا عروسیو کرد بعد عروسی توقع داشت بشم پرستارش از همون شب حجله میخواست بمونه خونمون 😑

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

کمک نکرد ، هر چی ما کمک کردیم ، 

عروسی که نگرفتن هیچ کل شام عروسی ما رو خودشون بین خودشون تقسیم کردن کلا ۲ تا غذا به خودمون که پول داده بودیم رسید ، حتی میوه های پذیرایی کوچیک ها رو بین خودشون تقسیم کردن ، به ما هیچی نرسید ،

طلا که نخریدن ، جهیزیه خودم داشتم هر چی داریم خودمون داریم 

هر دفعه میریم چیزی نمیخریم اونم سالی یکبار آیا بیاد آیا نیاد اگرم بیاد یک چیز ساده میاره و تمام 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عنوان تاپیکم چرا اینجوری شد 😐🤣 گوشیم‌ یه لحظه هنگ‌ کرده

مادر شوهر من خیلی آروم هستن و کمک بسیار زیادی به همسرم شد ازطرف خودشون وهمسرشون به پسرشون.

زن معتقد و با ایمانی هستن و بسیار آروم و منطقی. البته همسر من هم پسر خیلی خوبی براشون هست.

موقع زایمانم کمکم کردن برای نی نیم گوسفند کشتن برامون جشن گرفتن. تو مهممونیام میان برنج میپزن برام.

البته شش تا بچه دارن و فقط ما نیستیم.

شاید چون من اینجا غریبم. بهر حال خدارو شکر میکنم.

ای وای چقدر بد 😐😂

اره بابا  الانم من مریضم اومده بود پرستاریش کنم بد اخلاقی کردم فعلا که گذاشته رفته استراحت مطلقم بعد می‌گفت گشنمه غذا مبخوام یه دفعه غذا درست کردم صد تا ایراد گرفت روش

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂