2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که قبلا جدا شده

825 بازدید | 65 پست

سلام دوستان بنده با آقایی آشنا شدم که یکبار جدا شده ولی موقعیت شغلی و جایگاه اجتماعی خوبی داره منتها یه جاهایی با هم اختلاف نظر زیاد داریم مثلا ایشون با ظاهر من مشکل داره و به من میگه بی حجابی،و کلا شخصیت آرومی نداره ولی به علت ابراز علاقه زیادش وابستگی شدیدی بهش پیدا کردم نمیدونم چیکار کنم؟

این رفتار بعد ازدواج ۲۰ الی ۲۵ درصد بدتر میشه ، اگر میتونی کنار بیای باهاش ، قبول کن !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت میگه بی حجابی؟! بهت بر نمیخوره؟

همین موضوع خودش مسئله بزرگیه...اگر نمیتونی مطابق میل اون پوششت و زیاد کنی همین الان بگو بهش...

بعد هم اینکه دوره ی آشنایی انقدر با تحکم حرف زدن و میپسندی؟ کسی که الان انقدر راخت نظر میده راجب بی حجابی یه دختر؛ دو روز دیگه که زنش باشی مطمئنا سختگیرانه تر و راحتتر نظرشو میگه...روی این تفاوتتون فکر کن حتما.

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

برو مشاور ازدواج دو نفري برين 

اگه اخلاقي با هم جور نيستين كه مناسب نيستين اما سر اينكه. جدا شده بايد ببيني بابت چي شايد با ازدواج با هم خوشبخت شين حسابي تحقيق كن و مشاور ازدواج برين

اشتباه محض اشتباه مهمتر از همه ارزش خودت میاد پایین پیش بقیه من اینکارو کردم تو نکن آخر سرم خودش گفت ...

شما با شخصی ازدواج کردید که قبلا جدا شده بود؟ من خودم سابقه ازدواج ندارم و خیلی میترسم

شخصیت ناآرام داره، چند مورد که دیدی را میگی؟

مثلا وقتی از جای دیگه ناراحته و من از ناراحتیش بی خبرم تلفنی یه سوال کوچیک ازش میپرسم پرخاشگری و بی احترامی میکنه