2777
2789
عنوان

دیگه دارم میترسم

294 بازدید | 29 پست

یه اتفاقی چند روز پیش افتاد هنوزم ذهنم درگیرشه

نشسته بودیم با خانواده همینجوری اتفاقا مامانم گفت یادش بخیر قبلا سریال فاطماگل میذاشت و اینا 

بعد هیچکدوم هم گوشی دستمون نبود 

غروبش من گوشی رو باز کردم رفتم تو اینستا اکسپلورم درمورد فاطماگل و سریالش اینا کلیپ میومد 

درحالی که من تاحالا یبارم تو گوشی چیزی درموردش ندیده بودم یا سرچ نکردم واقعا حس عجیبی گرفتم انگار یکی داره مارو میبینه 😬🥴

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا اصحاب کهف🤯🤯🤯

بخدا عجیب بود برام 🫠

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

تازه فهمیدین

یاخدا چی رو ؟؟

کلا همینجوریه

منم اتفاقا چند روز پیش شروع کردم با شوهرمراجع به last of us  صحبتکردم حتی سرچم نکردم راجع بهش

بعد دیدم تو اون قسمت پیشنهاد های گوگل کلا پرشده از همون سریال و خبراش

توی ایفون این یچیز عادیه مثلا کنار گوشی چندین بار تکرار کنی برات همش راجع به اون میاره

احتمالا سامسونگم اینطور شدت

برا منم خیلی اتفاق افتادهبه طرف فکر میکنی یهو پیام میده یا میاد خونه مونیا مثالای این چنینی

اونا که اتفاقیه گاهی هم تله پاتی

این انگار سوشال مدیا میفهمه ما دنبال چی هستیم 🫥