2777
2789
عنوان

مشورت در مورد وکیل توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 47 پست
ببین گلم این چیزایی که بهت میگم اصلا به روت نیار جلوش ، امروز اگه گفت من یا قاضی حرف نمیزنم خودت انج ...

رفتیم اومدیم

اصلا قاضی نبود که بخوایم باهاش حرفی بزنیم 

گفت خودم فردا میام لایحمو میدم با قاضی هم صحبت میکنم و تموم 

بعد یه چیز جالب گفت

گفت رای به نفعت بشه باید بهم شیرینی هم بدی😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینکه اینجا نظر خواهی کردی هم اشتباهه اینجا بهت راهنمایی اشتباه میکنن یا بیشتر دلت میلرزه یا اشت ...

عزیزم 

رفتیم اومدیم 

اصلا قاضی نبود باهاش حرف بزنیم 

از پرونده عکس گرفت گفت برم خونه به دقت مطالعه کنم لایحمو بنویسم و فردا بیام با مستشار صحبت کنم 

( مث اینکه خود قاضی فعلا نیستش ) میگفت مستشار هم میتونه رای بده 

تو ماشین تا یه مسیری باهم اومدیم برگشت بهم گفت ببین من با تو درصد صحبت نکردم ولی وقتی رای به نفعت اومد باید شیرینی منو بدی

منم هیچی نگفتم😑

عزیزم رفتیم اومدیم اصلا قاضی نبود باهاش حرف بزنیم از پرونده عکس گرفت گفت برم خونه به دقت مطالعه کنم ...

جریان شمارو گفتم به همسرم ، تعجب کرد که برا یه تجدید نظر انقدر گرفته ، و گفت تجدید نظر تقریبا همیشه همون نظر قبلیه اصلا نیاز نبود به وکیل ، به هیچ عنوان هم بهش شیرینی نده. بی وجدان میدونه رای به نفعته میخواد باز از اون ور ازت بچاپه

عزیزم رفتیم اومدیم اصلا قاضی نبود باهاش حرف بزنیم از پرونده عکس گرفت گفت برم خونه به دقت مطالعه کنم ...

چقدر پرداخت شده تا الان؟ بی انصافیه، به خودشم بگو من یه زن دنبال حقم هستم این مبلغ انصاف نیست برای کاری که مشخصا این قدر نمیشه، حالا اگه لایحه نوشته بود رای جدید می گرفت حلال، بازم هر چی صحبت کردید، اما از من می پرسی نباید زیر بار بیشتر از این بری، چون اگه واقعا کاری بود میگفتم، این اون جوری نیست

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

جریان شمارو گفتم به همسرم ، تعجب کرد که برا یه تجدید نظر انقدر گرفته ، و گفت تجدید نظر تقریبا همیشه ...

دقیقا

نمیدونی چقد داره زورم میگیره بخدا 

پانزده تومنشو هنوز ندادم 

ولی نمیتونم خودمو راضی کنم بپیچونمش

چقدر پرداخت شده تا الان؟ بی انصافیه، به خودشم بگو من یه زن دنبال حقم هستم این مبلغ انصاف نیست برای ک ...

تا الان پونزده بهش دادم پونزده دیگه هم باید بدم

امروز میگفت من باهات درصد طی نکردم ولی شیرینی منو باید بدی

سلام من میتونم از شما کمک بگیرم؟ 

من الان جاییم که شما پارسال بودی🥺

من همسرم سهم الارث داره فقط

ماشینش رو قبل اجرا انتقال داده

خونه هم نداره پولا رو هم از حسابش خارج کرده

میدونم که اعسار میزنه😔😔

ولی میخوام سهم الارثش رو توقیف کنم اونم فقط و فقط چون خانوادش دلیل جدایی ما هستند و خیلی اذیتم کردن

من الان از طریق دفترخونه مهریم گذاشتم اجرا

و نامه برای توقیف سهم الارث دادم

یکماهه هیچ ابلاغیه و پیامی دریافت نکردم

همسرمم خونه رو ترک کرده و کرایه خونه و قبضا رو حتی نداده چه برسه به نفقه 

کلی هم وام روی حساب من گرفته که نمیدونم چیکار کنم

شاغلم نیست

چیکار کنم کجا برم؟ 

سلام من میتونم از شما کمک بگیرم؟ من الان جاییم که شما پارسال بودی🥺من همسرم سهم الارث داره فقطماشینش ...

سلام گلم پدرشوهرت فوت کرده؟ انحصار وراثت شده؟

مهریت چقده ؟ سهم الارثی که میگی چقده؟

در‌ مورد ترک خونه تو میتونی درخواست نفقه بکنی سریع تر این کار رو انجام بده از طریق دفتر خدمات نفقه خودت و بچه هات و همچنین اجرت المثل رو بزار اجرا و تا میتونی مدرک جمع کن مبنی بر اینکه همسرت خونه رو ترک کرده مث استشهاد محل و صورت جلسه پلیس ؛ یه اظهار نامه رسمی از طریق دفتر خدمات هم براش بفرس مبنی بر اینکه خونه رو ترک کرده و خرجی نمیده و تو توی سختی و مضیغه هستی و …

شغلش چیه؟ 

سلام گلم پدرشوهرت فوت کرده؟ انحصار وراثت شده؟مهریت چقده ؟ سهم الارثی که میگی چقده؟در‌ مورد ترک خونه ...

اره فوت شده

انحصار وراثت کردن اون موقع برای حقوق باباش که دست مامانشه

مهریم حدود 4ونیم میلیارد

سهم الارثش حدودا 400 میلیون میشه

ارزش زیادی نداره ولی چون بی دلیل خانوادش دارن زندگیمون رو نابود میکنند میخوام بگیرم

سلام گلم پدرشوهرت فوت کرده؟ انحصار وراثت شده؟مهریت چقده ؟ سهم الارثی که میگی چقده؟در‌ مورد ترک خونه ...

اره شکایت کردم

نفقه رو اجرا گذاشتم 

کارمند

اضهارنامه نفرستادم

وکیل هم دارم

بیا عزیز بنویس

سلام عزیزم خوبی ؟

خداروشکر اعتراض همسرم رد شد 

این خانم وکیل هم کلا سه چهار بار فقط در حد سر زدن اومد شعبه و رفت حتی خودش اعتراف کرد که لایحه ای که خودم قبلا داده بودم هم کامل بوده و اصلا نیازی به لایحه جدید ایشون  نبوده با قاضی هم خودمو فرستاد داخل صحبت کنم خودش نشست پشت در گفت من سری بعدی میام صحبت میکنم که خدار‌شکر رای کرفتم و نیازی نشد

حالا اینم بگم اولین بار که بهش زنگ زدم توضیح دادم برگشت گفت تجدید نظرخواهی رو زیر بیست تومن میگیرم ولی وقتی حضوری رفتم و توضیح دادم گفت پروندت پیچیدس و نیازه چندین جا برم سر بزنم باید سی تومن بدی و فلان منم گفتم اگه اینجوریه باشه فقط کارم راه بیفته

خداییش اگه انصاف داشت همون اولش باید میگفت نمیخواد وکیل بگیری وقتی مدارکت کامله و لایحتم خوبه اما برعکس چندین برابر میخواد از من پول بگیره 

بنظرت چیکار کنم ؟ بهش بدم بره؟

اره فوت شدهانحصار وراثت کردن اون موقع برای حقوق باباش که دست مامانشهمهریم حدود 4ونیم میلیاردسهم الار ...

خوب کاری میکنی توقیف کن ارثشو

پول پیش خونه رو هم میتونی توقیف بکنی حتی فک کنم حقوقشم میتونی

اظهارنامه ای هم که گفتم براش بفرس حتما 

به هیچ وجه توی این مسیر اجازه نده بتونه عدم تمکینت رو بگیره 

وکیلت کاربلده؟ 

وکیل اکه خوب باشه میتونه کلی جلو بندازتت ولی وای به زوری که هیچی بارش نباشه بیچارت میکنخ