2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم میگه اینستا نداری عقب مونده ای

اتفاقا بهتر.ولی یکم رو روحیاتت کار کن سعی کن بروز باشی حالا لازم نیست حتما اینستا داشته باشی

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
اینستا ندارموات هم ندارمآهنگ هم گوش نمیدملزومی تو اینا نمیبینممنم مث خودتم😄30 سالمه

وای چ خووب یکی مث خودم 😂😂

اوقات فراغتو چکار میکنی ؟

من کلا وقت هم نمیکنم برم سراغ اینا .

معلمم و درگیر مدرسه و خونه

وای چ خووب یکی مث خودم 😂😂اوقات فراغتو چکار میکنی ؟من کلا وقت هم نمیکنم برم سراغ اینا .معلمم و درگی ...

باز خداروشکر تو شاغلی

منم خونه دارم الانم باردارم و استراحت مطلقی ی ایتا دارم ی نی نی سایت

همه ی فراغتم تو این دوتا میگذره 😂

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

بله ! آی اَم !😁 یعنی من هستم !

تازه من پیج اینستامو با ۱۶ کا فالور وقتی ول کردم! چون به نظرم وقتم بیشتر از اون ارزش داشت که خودمو با چرت و پرتای اینستا سرگرم کنم! باورتون نمیشه گاها چند ساعتو فقط دایرکت جواب می‌دادم ! 

دیگه این اواخر یه جوری شده بود که استرس دایرکت اینستا گرفته بودم !😁 سندروم پی‌وی اینستا (اینم اسم پزشکی ِ من درآوردی!😂)

واتساپمم که دکوره چون اصلا کسی رو ندارم پیام بده!

آهنگم نیناش ناش ندارم ! یه چندتا اهنگ از سالار عقیلی و معین عزیز! 

آنی الغار نشین !😁 کارتون غارنشین‌ها رو از رو من ساختن! 

تازه نمی‌دونم دوربین گوشیم چیه؟😁

سه چهار سالمه ! ببخشید ۳۴ سالمه!

لحنم شوخی بود که حالتون عوض شه!☺️

شاد باشید 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
اینستا همون‌طور که مطالب بد داره مطالب خوب و کاربردی هم زیاد داره بنظر من خوبه آهنگ بد چیه ؟😅😅😅مت ...

آره اما مشکل من اینه برم داخل اینستا دیگه در نمیام .