2777
2789

جان مادرت انقدر به خپدت بد و بیراه نگو اگه از حودت کحافظت نمیکنی بخاطر طرحواره روانی هست که اسمشو یادم نمیاد و لازمه روش کار کنی کتاب بخونی و تراپی بری همین تو هیچ مشکلی نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان مادرت انقدر به خپدت بد و بیراه نگو اگه از حودت کحافظت نمیکنی بخاطر طرحواره روانی هست که اسمشو یا ...

طرحواره نقص و شرم

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

من خنگم ❌       من گاهی اشتباه میکنم و هر ادمی مرتکب اشتباه میشع ✅

من بی عرضم ❌   من هم توانایی های خاص خودم دارم اشکال نداره یه جاهایی اشتباه میکنم✅

من بی ارزشم و بی خاصیت هستم❌   من هم به عنوان یک انسان یک اشرف مخلوقات ارزشمندم و کافیه روی توانایی هام بیشتر زوم کنم تا اونارو رشد بدم ✅

من هیچ مهارتی ندارم ❌ خدا همه چیز برای ما باز گذاشته تا رشد کنیم خوب میتونم یاد بگیرم ✅

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕