2777
2789
عنوان

مرغ عشق

61 بازدید | 2 پست

از کجا بفهمم پسرم همون مرغ عشق نرم‌پیر شده؟

عکس‌میفرستم

ابی دختره

زرده پسر

بگین سن  هاشون چنده

دختره جوونه یانه

پسره پیره یانه؟؟

از نظر من دخترم جوونه هنوز

پسرم نره پیر شده کمی

مرغ عشقا حدودا دو سه ماهگی بالغ میشن و خیلی هم عمر نمیکنن تا جایی که اطلاع دارم به پیری نمیکشه شاید یکی دوسالش باشه

محبوب دلم! عزیز دلم! معشوق من! شر این غده سرطانی هرچه سریع تر از زمین خودت محو بفرما... پیروان این غده سرطانی اگر قابل هدایت نیستن شرشون و از زمین ریشه کن و پاک بفرما و آنها را با اربابان کودک کش و پدوفیل و فاسدشان محشور بفرما که یقینا هرکس به نفع هر جبهه ای کار کند با سران همان جبهه محشور خواهد شد.... بمیرم برای همه هموطن های مظلومم💔😭💔 بمیرم برای خون های ریخته شده کودکان پاک سرزمینم💔😭💔بمیرم برای آن روح بزرگ و پاک 💔همیشه به خدا میگفتیم عمر مارو بگیر روی عمر آقاجانمون عزیزترین زندگیمون بزار ولی او بود که خودش رو فدای این ملت کرد😭💔بمیرم برای هموطنام که آواره شدن💔بمیرم برای سربازان وطنم که جانشان را سپر مردم کردند💔یقینا خون پاک عزیزقلب این ملت آن روح بزرگ میجوشد خدا فرعونیان را در دریای غضبش غرق میکند. وعده الهیست... حق است...و بدانید خدا در وعده اش تخلف نمیکند...چنانچه در تمام تاریخ همین طور بوده و غیر این نبوده است و هیچ قدرتی و هیچ دستی بالاتر از دست الهی نیست

مرغ عشقا حدودا دو سه ماهگی بالغ میشن و خیلی هم عمر نمیکنن تا جایی که اطلاع دارم به پیری نمیکشه شاید ...

تا ۱۰ سال یا ۱۵ سال شنیدم عمر‌‌ میکنن

و تا جایی که میدونم‌پسرم پیره

و دختره جوون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز