2777
2789
عنوان

رنگ موي شرابي😻كمك لطفا

1154 بازدید | 43 پست

بچه ها رنگ شرابي چ بديهايي داره بعدش؟🤔

شنيدم ك ميگن روش نميشه رنگي گذاشت سري بعد درسته؟پس بايد چيكار كنيم؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من شرابي كه به بنفش نزديكه گذاشته بودمً بعد از ي مدت قهوه اي شد، ولي دوباره همونو گذاشتم، بعدش هر رنگي بزني به قرمزي ميزنه پس روشن نميتوني بزني و دكلره كنيً بخواي مثلا دودي در بياري نه نميشه نارنجي ميشه با دكلره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرابي كه به بنفش نزديكه گذاشته بودمً بعد از ي مدت قهوه اي شد، ولي دوباره همونو گذاشتم، بعدش هر رن ...

عه جدي🤔

يعني تا اخر اين مشكلات همراهش ميمونه؟؟😢چقدر بد من خيلي دوس دارم اخه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شرابی بعد از یکی دو هفته میشه قهوه ای.

يعني نميمونه🤦🏼‍♀️😣؟اخه چراااا

اره قرمزی میده به موهات اگه خواستی رنگ روشن کنی ریموو میکنی بعدش هر رنگی خواستی بزاری البته نه دیگه یهو بگی بلوند. فقط هزینه ت زیاد میشه. من شرابی به تم بنفش میخورد گذاشتم. دو سری پشت هم. سری اول سری پرید سری دوم بهتر موند. فقط الان که باردارم قرمزی هاش در اومده هیچکاریشم نمیتونم بکنم. البته زشت نشده خدا رو شکر

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

منم ماه پیش موهامو شرابی کردم بقولی جای خوب انجام دادم و خیلیم رو موهام کار کرد ولی الان قهوه ای شده ... چند روز پیش دکلره کردم موهام قرمز شد. فقط چند روز اول خوبه بعدش رنگش عوض میشه.

الهی هیچ امیدی رو نا آمید نکن 🤲
اره قرمزی میده به موهات اگه خواستی رنگ روشن کنی ریموو میکنی بعدش هر رنگی خواستی بزاری البته نه دیگه ...

پس خيلي دردسر داره ك😩

اي بابا دلم ميخواست