2777
2789
عنوان

کنکور

76 بازدید | 8 پست

سلام لطفاً راهنماییم کنید من سال۹۸-۹۹دیپلم گرفتم اونموقع فقط دوازدهم نهایی بود دوسال متوالی کنکور دادم قبول نشدم الان می‌خوام دوباره کنکور بدم دیپلمم باید معادل سازی بشه؟؟یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟؟لطفا کسی تجربه داره و اطلاع داره بهم بگه ممنونم

فقط نهایی دوازدهم رو باید ترمیم بزنی

ببخشید میپرسم چون حدود سه چهار سال هست دور شدم از درس و کتاب و اینا کلا نمی‌دونم چی به چیه! ترمیم دوازدهم یعنی چی ینی باید دوباره این پایه رو بخونم و امتحان بدم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میپرسم چون حدود سه چهار سال هست دور شدم از درس و کتاب و اینا کلا نمی‌دونم چی به چیه! ترمیم دو ...

اره کاتابای دوازدهمو بخون و امتحان نهایی بده بعد خودت باید امتحانو ثبت نام کنی هر درس فک کنم ۷۰ تومنه هنوزش ثبت نامش شروع نشده

اره کاتابای دوازدهمو بخون و امتحان نهایی بده بعد خودت باید امتحانو ثبت نام کنی هر درس فک کنم ۷۰ تومن ...

مرسی از راهنماییت یسوال دیگه اینکه برای دیپلم نظام قدیم هم باید همین کارو انجام داد؟؟؟؟