2777
2789
عنوان

حس خیانت بیاین🙂💔

249 بازدید | 27 پست

احساس می کنم بهم داره خیانت میشه ولی هر چی دنبال اون نفر سوم میگردم پیداش نمی کنم 

ما سه ساله باهمیم همه خبر دارن شیرینی خورده ب حساب میایم اخلاقش خیلی باهام بد شده تازگیا ی روز دوسم داره ی روز نه ی روز خوبه ی روز بد ی روز براش مهمم ی روزم بمیرمم براش مهم نیس 

پیج اینستاش دستم بود ازم گرفته بعد یک سال ک دستم بود امشب ی دفعه ای دیدم تو اینستا فالوم کرد در صورتی ک فالو داشتیم همو بعد بیو ست داشتیم ک قلب بغلش برداشته بود اصلا پیدا بود بیو رو برداشته بود دوباره گذاشته ک یادش رفته بود قلبه رو بزارع منم بهش گفتم چرا این حرکت زدی گفت دستم خورده گفتم پیجم شخصیه آدم دستش چجوری میخوره وقتی دو مرحله داره انفالو کردن؟

بهش میگم دخترای غریبه فالو داری دستت نمیخوره من خورده دستت 

احساس می کنم بهم دروغ میگه پای یکی وسطع زنگش زدم یک ساعتی جوابم نمی‌داد امشب تلگرام انلاینه آدمی ک هیچ وقت آنلاین نمیشدهه 

نمی‌دونم چیکار کنم دارم روانی میشم دارم نابود میشم با فکر ب خیانت میشه ی چی بگین آروم بشم 😭💔

عزیزم متاسفم واسه تجربه تلخت

فقط من میفهمم چی میکشی

حتی مغز استخونت از درد تیر میکشه

قلبت ک بماند

ولی دیگ دنبال نشونه نگرد خودت زجر میکشی

من جات باشم همینجا همه چیو تموم میکنم

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسش بدتره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم متاسفم واسه تجربه تلختفقط من میفهمم چی میکشیحتی مغز استخونت از درد تیر میکشهقلبت ک بماندولی دی ...

خیلی بهش وابستم خیلی دوسش دارم اصلا دارم میمیرم با این حس:)

اگه با یکی باشه من نابود میشم 💔

میشه اروم باشی عزیزم تمرکزتو از روش بردار بنداز رو خودت حس خانوما هیچ وقت دروغ نمیگه انگار داره اذیت ...

اذیت؟ داره داغونم می کنه🙂💔

کاش بتونم ولی وابستشم دارم دیونه میشم