2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
اگه فاصله بگیرم از دستش بدم چیاگه بره با یکی دیگه من نابود میشم همه خبر دارن جلو اونایی ک سنگشو ب سی ...

از پسری فاصله بگیری بعد اونم فاصلع بگیره؟؟؟

این اصلا امکان نداره 

اون الان میدونه هر رفتار بدی داره انجام میده تو همچنان پیگیرشی و وجود داری تو زندگیش بنابراین درست نمیکنه خودشو

ولی وقتی جا بزنی و دیگه هیچی واکنشی نشون ندی و فاصله بگیری و حتی کلا ازش خدافظی کنی میفهمه اگه بد باشه تو میری 

و این باعث میشه اصلاح شه 

و بعدم حس دخترا کاملا درسته با این توضیحاتی هم ک دادی احتمالا با کسی ارتباط گرفته 

بزار گزینه دوم نشی ...خودت خودتو نجات بده

بهتر از اینه بی ارزش شب

اگه خودمو بگیرم بره با یکی دیگه چی خیلی میترسم خیلی وابستشم همین داره نابودم می کنه

اگه گرفتن تو باعث بشه بره با یکی دیگه پس مطمئن باش ایشون برات شوهر بشو نیست، پسری که یکی رو دوست داره از در بندازیش بیرون از پنجره میاد

خدای من همیشه یار و یاورم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چقدر منی خدای من اونجاش که میگی تمومه اما ادامه میدی ؛)

دوسش دارم ولی بهش گفتم بار اخرهه منو داری اگه خیانت کنی میرم خستمه دیگه از رفتاراش از حس خیانت از اینکه منو فقط برا سرگرمی بخاد متنفر شدم از خودم شاید براش کافی نبودم 🙂😅

از پسری فاصله بگیری بعد اونم فاصلع بگیره؟؟؟این اصلا امکان نداره اون الان میدونه هر رفتار بدی داره ان ...

🙂میگم خیانت:)

معلومه دیگه وقتی با نفر سوم باشه دیگه دنبال منم نمیاد 😅

عادت کرده ب از دست دادن بار اولش نیست :)😅

اگه گرفتن تو باعث بشه بره با یکی دیگه پس مطمئن باش ایشون برات شوهر بشو نیست، پسری که یکی رو دوست دار ...

🙂😅ارع دیگه ولی دوسم داشت ک خیانت نمی‌کرد حتا حس منم ب اشتباه نمی گفت داره خیانت می کنه اگه دوسم داشت