2777
2789
عنوان

خیانت 💔

136 بازدید | 19 پست

احساس می کنم بهم داره خیانت میشه ولی هر چی دنبال اون نفر سوم میگردم پیداش نمی کنم 

ما سه ساله باهمیم همه خبر دارن شیرینی خورده ب حساب میایم اخلاقش خیلی باهام بد شده تازگیا ی روز دوسم داره ی روز نه ی روز خوبه ی روز بد ی روز براش مهمم ی روزم بمیرمم براش مهم نیس 

پیج اینستاش دستم بود ازم گرفته بعد یک سال ک دستم بود امشب ی دفعه ای دیدم تو اینستا فالوم کرد در صورتی ک فالو داشتیم همو بعد بیو ست داشتیم ک قلب بغلش برداشته بود اصلا پیدا بود بیو رو برداشته بود دوباره گذاشته ک یادش رفته بود قلبه رو بزارع منم بهش گفتم چرا این حرکت زدی گفت دستم خورده گفتم پیجم شخصیه آدم دستش چجوری میخوره وقتی دو مرحله داره انفالو کردن؟

بهش میگم دخترای غریبه فالو داری دستت نمیخوره من خورده دستت 

احساس می کنم بهم دروغ میگه پای یکی وسطع زنگش زدم یک ساعتی جوابم نمی‌داد امشب تلگرام انلاینه آدمی ک هیچ وقت آنلاین نمیشدهه 

نمی‌دونم چیکار کنم دارم روانی میشم دارم نابود میشم با فکر ب خیانت میشه ی چی بگین آروم بشم 😭💔

اسی احتمالن با کسیه ..با اون دعواش میشه میاد برا تو بیو میزاره 

یا محبت نیکنه بتو اون حسادت کنه ..وقتی هم با تو بداخلاقه همه چی پاک میکنه ینی دوباره رفته سمتش

ببخشید گفتم ..انقدر تجربه دارم میدونم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم دختر

ولی بشین سنگاتو باهاش وا بکن 

برای خودت ارزش قائل شو خودتو کوچیک نکن بگو خسته شدم از این رفتارا من لیاقت رفتار درستو دارم

مطمئن باش ی مدتی فاصله بگیری نگران میشه و باز میاد سمتت 

اون الان مطمئنه که هرچقد رفتارش بد و مشکوک باشه تو وجود داری تو زندگیش در هر صورت 

فقط کاشکی بفهمم با کیه اصلا نمی تونم بفهمم 😭

حالا بفهمی ..میخوای چ کنی بری یقشو بگیری که نامزدمو ول کن 

عزیزم برا خودت ارزش قائل شو 

بنداز دور بره ...

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چی بگم دخترولی بشین سنگاتو باهاش وا بکن برای خودت ارزش قائل شو خودتو کوچیک نکن بگو خسته شدم از این ر ...

اگه فاصله بگیرم از دستش بدم چی

اگه بره با یکی دیگه من نابود میشم همه خبر دارن جلو اونایی ک سنگشو ب سینه زدم چی :)

بی رحمانه هست که اینو بهت بگم چون خودمم نیاز دارم یکی اینو بهم بگه اما گاهی دوست داشتن کافی نیست

از خدا میخام بمیرم خیلی حس بدیه ن می‌دونم با کسیه ن میدونم نیست ولی رفتاراش میگه با کسیه :)

اگه فاصله بگیرم از دستش بدم چیاگه بره با یکی دیگه من نابود میشم همه خبر دارن جلو اونایی ک سنگشو ب سی ...

برای بقیه زندگی نکن، فقط فکر زندگی خودت و آینده خودت باش

خدای من همیشه یار و یاورم باش
خودتو براش بگیر یه مدت مشتاقت میشهولی در کل تا ازدواج نکردی حواستو جمع کن ببین واقعا این آدم خوشبختت ...

اگه خودمو بگیرم بره با یکی دیگه چی خیلی میترسم خیلی وابستشم همین داره نابودم می کنه 

از خدا میخام بمیرم خیلی حس بدیه ن می‌دونم با کسیه ن میدونم نیست ولی رفتاراش میگه با کسیه :)

تو چقدر منی خدای من اونجاش که میگی تمومه اما ادامه میدی ؛)

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛