2777
2789
عنوان

مشکوک‌‌ به سلیاک

555 بازدید | 25 پست

بچه ها برا دخترم دعا کنید اون فقط ۵ سالشه . همیشه نون می‌خریم میگه مامان نون تازه بده خالی خالی بخورم دلم کباب میشه . آندوسکوپی شده جواب قطعی ندادن سه روزه دارم گریه می کنم برا سلامتیش دعا کنید انشاالله جواب آزمایش منفی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

چرا بابتش استرس داری؟چیز خطرناکی نیست که ، چون نون خوشش میاد ناراحتی که دیگه نباید بخاطر سلیاک بخوره؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

آخی الهی بمیرم😔 انشالله که  جواب آزمایشش خوب باشه

من وقتی فهمیدم دکتر برای پسرم این آزمایش   خواسته  خواب و خوراک نداشتم خداشکر وقتی هم جوابش خوب بود  فقط اشک ریختم الهی به حق امام زمان جواب ازمایش گل دخترتون  منفی باشه  و مثل من اشک شادی بریزی🙏

خدایا توروخدا😓 

چرا بابتش استرس داری؟چیز خطرناکی نیست که ، چون نون خوشش میاد ناراحتی که دیگه نباید بخاطر سلیاک بخوره ...

بچس تا آخر عمرش باید رژیم بگیره. خیلی سخته من از نزدیک با خانوادهاشون این هفته اخیر صحبت کردم