خیلی دلم گرفته از این اتفاق یک سال میگذره ولی من نمیتونم فراموش کنم و هر چند وقت یه بار به روش میارم
تقریبا پارسال بود به اسم یکی از آشنا های دخترشون پیج زدم و رفتم به نامزدم پیام دادم
از شانس بد من نامزدم پیش داداش و دوستش بود و این دختره یه جورایی همکار داداش و رفیقش بود من حواسم نبود نامزدم اون روز پیش اوناست ولی بهم گفته بود
تا پیام دادم نامزدم پیام رو نشون داداش و دوستش داده بود که چرا فلانی بهم پیام داده اونا هم بهش گفته بودن جواب بده بفهمیم چیکار داره مثل اینکه این دختره هم مورد دار بوده نامزدم بهش(خودم بودم) گفت خونه رفیقم کسی نیست میای و از اینجور حرفا
منم نتونستم خودمو کنترل کنم لو دادم منم
بعدش اینقدر قسم خورد که دوستم گفته این پیاما رو بده بفهمیم دختره چجور آدمیه چون دوستم این دختره رو دوست داره و فلان اینقدر قسم خورد که دختره هم میگفت میام من نمیگفتم بیاد و دوستام اغفالم کردن جواب بدم و..
بچه ها من نمیخواستم آبروی دختره رو ببرم حتی اگه پا نداده بودم میگفتم خودمم فقط میخواستم اینجوری امتحانش کنم چون چند بار با پیج فیک بهش پیام دادم جواب ندادم خواستم اینجوری جواب بده ولی من هیچ موقع فراموش نکردم و نمیتونم ببخشمش
اینقدر قسم خورد که دختری که خودش پیام میده حتما یه نقشهی ای داره یا یه چیزی پستش هست ما هم اینجوری مسخره اش کردیم و به جون مامانم قسم دختره میومد هم نمیرفتم چون دوستم این دختره رو دوست داره میخواستیم امتحانش کنیم و...
چیکار کنم بتونم فراموش کنم تا حالا هیچ چیزی ازش ندیدم
خیلی دختر دورش هست سرکار سرکلاسی که میره همه دخترای پلنگ ولی آمارشو دارم خیلی سر به زیره و دوسم داره ولی من نمیتونم فراموشش کنم
به نظرتون بهش فرصت بدم؟