2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

188 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته از این اتفاق یک سال میگذره ولی من نمیتونم فراموش کنم و هر چند وقت یه بار به روش میارم 

تقریبا پارسال بود به اسم یکی از آشنا های دخترشون پیج زدم و رفتم به نامزدم پیام دادم 

از شانس بد من نامزدم پیش داداش و دوستش بود و این دختره یه جورایی همکار داداش و رفیقش بود من حواسم نبود نامزدم اون روز پیش اوناست ولی بهم گفته بود 

تا پیام دادم نامزدم پیام رو نشون داداش و دوستش داده بود که چرا فلانی بهم پیام داده اونا هم بهش گفته بودن جواب بده بفهمیم چیکار داره مثل اینکه این دختره هم مورد دار بوده نامزدم بهش(خودم بودم) گفت خونه رفیقم کسی نیست میای و از اینجور حرفا

منم نتونستم خودمو کنترل کنم لو دادم منم 

بعدش اینقدر قسم خورد که دوستم گفته این پیاما رو بده بفهمیم دختره چجور آدمیه چون دوستم این دختره رو دوست داره و فلان اینقدر قسم خورد که دختره هم می‌گفت میام من نمیگفتم بیاد و دوستام اغفالم کردن جواب بدم و..

بچه ها من نمی‌خواستم آبروی دختره رو ببرم حتی اگه پا نداده بودم میگفتم خودمم فقط میخواستم اینجوری امتحانش کنم چون چند بار با پیج فیک بهش پیام دادم جواب ندادم خواستم اینجوری جواب بده ولی من هیچ موقع فراموش نکردم و نمیتونم ببخشمش 

اینقدر قسم خورد که دختری که خودش پیام میده حتما یه نقشه‌ی ای داره یا یه چیزی پستش هست ما هم اینجوری مسخره اش کردیم و به جون مامانم قسم دختره میومد هم نمی‌رفتم چون دوستم این دختره رو دوست داره می‌خواستیم امتحانش کنیم و...

چیکار کنم بتونم فراموش کنم تا حالا هیچ چیزی ازش ندیدم 

خیلی دختر دورش هست سرکار سرکلاسی که میره همه دخترای پلنگ ولی آمارشو دارم خیلی سر به زیره و دوسم داره ولی من نمیتونم فراموشش کنم

به نظرتون بهش فرصت بدم؟

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمی‌فهمم هدف از این امتحان ها چیه ؟!!

بفهمید پاکه ؟!

اگه پاک نبود مثل الان ببخشید ؟!

خب چه فرقی کرد در هر صورت بازم هستید پس برای چی روان خودت و اونو ب هم ریختی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همه پسرا اینجوری ان 

هیچوقت هیچوقت پسریو امتحان نکنید..چون اگه پا بدن ی جوابی تو آستین دارن و یجوری توجیه میکنن اگه جواب هم ندن چنان جبهه میگیرن و از اینکه چرا اینکارو کردی ناراحت میشن که نگم برات

ولی درکل همشون از سر کنجکاوی هم شده جواب میدن ذاتشون اینه 

بنظرم بیخیال فراموش کن زندگیتو بکن دیگه هم به روش نیار 

بیشتر خصوصیات مثبتشو بگو و همش بگو خیلی دوس دارم سر به زیری خیلی اینکه فقط منو میبینی قشنگت کرده این باعث میشه بیشتر سمتت بیاد .

من در هر صورت میگفتم این پیج منم چرا باید آبروی دختره برهنفهمیدم نامزدم پیش اوناست

ب هرحال حرکت بشدت زشت و کلا کار چرتی انجام دادی با این امتحان کردنت اگ خودتم ی پیج بت پیام بده شاید جوابشو بدی بیبینی کیه

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا