2777
2789
عنوان

یه سوال

106 بازدید | 10 پست

پشت سرم اندازه نخد اومده بالا و درد میکنه کمی هم حس سرماخوردگی دارم اینکه این دونه های بزرگ تو سرمه کسی میدونه برای چیه

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخیرا گرمیجاتی چیزی 

گردویی چیزی نخوردی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چرا چند روزه مامانم چای زنجبیل دم میکنه همشش

خب همونه

خنکی بخور

من همینم همیشه گرمی که‌بخورم سرم برامدگی های سفت در میاره

احتمالا طبعت گرمه 

نخور خواهر من.

خاکشیر بخور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب همونهخنکی بخورمن همینم همیشه گرمی که‌بخورم سرم برامدگی های سفت در میارهاحتمالا طبعت گرمه نخور خوا ...

جدیییی اخه این برامدگی ها چیه؟ 

طبعم گرمه اما مامانم قبول نمیکنه 

خب همونهخنکی بخورمن همینم همیشه گرمی که‌بخورم سرم برامدگی های سفت در میارهاحتمالا طبعت گرمه نخور خوا ...

من سرچ کردم نوشته بود ممکنه خطرناک باشه شاید کیست یا چربی باشه باید پیش دکتر بریم

جدیییی اخه این برامدگی ها چیه؟ طبعم گرمه اما مامانم قبول نمیکنه

نمی دونم چیه 

ولی هر موقع گرمی زیاد بخورم اینجوری میشم

من سرچ کردم نوشته بود ممکنه خطرناک باشه شاید کیست یا چربی باشه باید پیش دکتر بریم

کیست و چربی مشخصه

تو یه مدت خنکی بخور اگه فروکش نکرد برو دکتر

2790
2778
2791
2779
2792