2777
2789
عنوان

خودتحقیری

63 بازدید | 5 پست

من حس میکنم دیگه غرور قبل رو ندارم 

دیگه واسم مهم نیس که توی چت بابقیه زیادقربون صدقه کسی نرم 

چون قبلا ازاین رفتارخوشم نمیومدوحس میکردم یه جور پایین میاره آدمو

یایه رفتارایی میکنم یه حرفاویه چتایی که حس میکنم من قبل نیستم واقعادست خودم نیست 

دیگه غرور قبلوندارم مهم نیست توبحث پیروز بشم یا مغلوب 

خیلی عجیبه برام

انگار اون روحیه تندوتیزیوندارم 

منم!🤦🏻‍♀️ فک کنم چند وقت اینجچریه کم کم خوب بشه دوباره

بنظرت مشکل اعصابه 

ببین دراین حد که طرف آدمم حسابم نمیکنه اما اصلا دیگه حال ندارم که به این‌چیزا اهمیت بدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرت مشکل اعصابه ببین دراین حد که طرف آدمم حسابم نمیکنه اما اصلا دیگه حال ندارم که به این‌چیزا اهمی ...

فک کنم شاید یه مدت درگیر یه چیزی بودی که اینجوری دیگه برات مهم نیست طرف به چه چشم نگات کنه منم اینجوری شدم یه مدت خیلی اعتماد بنفسم اومد پایین و درگیر مسکلات شدم بعدش دیگه برام مهم نبود و خودمم به خودم به چشم یه آدم ضعیف و بد نگاه میکردم الان کم کم دارم رو خودم کار میکنم یکی یچیزی گفت جوابشو بدم هنوز خوب نشدم منم کامل ولی خوب میشه کم‌کم 

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

فک کنم شاید یه مدت درگیر یه چیزی بودی که اینجوری دیگه برات مهم نیست طرف به چه چشم نگات کنه منم اینجو ...

😂😂ولی من دوس دارم بمونم اینطور 

چیه وحشی بازی اخه 

بی حاشیه وآروم و سربه زیربودن خیلی آرامش داره

😂😂ولی من دوس دارم بمونم اینطور چیه وحشی بازی اخه بی حاشیه وآروم و سربه زیربودن خیلی آرامش داره

اره خیلی خوبه ولی برا من باعث شد حقمو بخورند و بدتر بشم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

2790
2778
2791
2779
2792