drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5932 عنوان زن داداش 126 بازدید | 10 پست بچها حس میکنم زن داداشم یه خشمی بهم داره هیچ کاریم نکردم نمیدونم کلا چرا این حس ازش میگیرم فارغ التحصیل هاگوارتز 1403/12/08 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5932 اسی اجازه هست منمسوالم را اینجا بپرسم؟ چرا تاپیک نمیزنی؟ فارغ التحصیل هاگوارتز
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 22587 همشون همینن اکثرا عقده ای خودتونم یا زندادشین یا یه روز زن دداداش و عروس میشینباقید همه که استفاده کردین خودتونم شاملش میشین:) 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5459 خودتونم یا زندادشین یا یه روز زن دداداش و عروس میشینباقید همه که استفاده کردین خودتونم شاملش میشین:) بله صددرصد و احتمالا اون خوی بدجنسی بیاد بیرون هزارمین کاربری 😬😬😬
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 22587 بله صددرصد و احتمالا اون خوی بدجنسی بیاد بیرون من میگم مشکل از شخص عروس مادرشوهر خواهرشوهرو....نیست مشکل جایگاه انگار حتی بهترین ادماهم در این نقش ها چند درصد شیشه خوردشون نمایان میشه:) 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5459 من میگم مشکل از شخص عروس مادرشوهر خواهرشوهرو....نیست مشکل جایگاه انگار حتی بهترین ادماهم در این نقش ... بله دقیقااااااااگه مادرشوهر به عروس یه چیزی بگه یا یه راهنمایی بکنه عروس میگه داره دخالت میکنه درحالی که شاید اون حرف رو اگر مادرش میزد کاملا درست بود از نظرشو بالعکس همچنین در مورد عروس هزارمین کاربری 😬😬😬
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 22587 بله دقیقااااااااگه مادرشوهر به عروس یه چیزی بگه یا یه راهنمایی بکنه عروس میگه داره دخالت میکنه درحا ... خداییش همینه مادرادم نمیره پشت سرش حرف بزنه ولی مادرشوهر احتمال زیاد پیش بقیم میگه و ابرو میبره 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
mahoor1 عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 عزیزم منم همینم تمام خانواده همسرم روم قسم میخورن انقد که دوستم دارن.ولی تو چشم دوتازنداداشام عین خارم.هرچی فکرم میکنم جز احترام هیچ کاری نکردم.فک میکنم زیادی احترام گذاشتم هار شدن ❤