2777
2789
عنوان

هاله خیلی کم رنگ بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من از این محو تره ولی میدونم ک هستش

ممنون عزیزم 

ایشالا ک تو هم بارداری 

حست دروغ نمیگه 😍😘

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
منم امروز دوتا گذاشتم  جفتشم خط کمرنگ افتاده  ایشالا ک بارداریم

بابا بارداری اینو اول میذاشتی خب 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
پس فرداهم دوباره امتحان میکنم میام میذارم عکسشو تو ک مامان شدی برام دعا کن

ای جان منتظریم پس 

چشم حتما عزیزم 😘

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

منم 10 ام موعدم بود نشدم . تکدر ادرار داشتم سینه هام خیلی ناجور سفت شده بود با درد . یک شبم درد شکمی شدیدی داشتم. بعد دوروز هی زعفرون خوردم ولی پری نیومد .همینجوری رفتم بی بی چک گذاشتم .5 ساعت بعدش رفتم بندازمش .ختی انداختم ولی برش داشتم دیدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاده ...بعدم همینجا تاپیک زدم همه گفتن مبارکه و ....فرداییش رفتم آز خون دادم جواب منفی بود ..برگشتم خونه 2 ساعتی گذشت بهم زنگ زدن که تست شما داره به سمت مثبت شدن میره و ...الانم که در خدمتتونم باردارم. همه چیز از یه هاله کم رنک شروع شد

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
امیدوارم کردی مال تو تو عکس معلوم بود؟ یا خیلی محو بود

دفعه اول میکروسکوپی دفعه دوم هاله سوم هاله اخرشم ازمایش دادم بتام خیلییی پایین بود حتی دکتر بهم پروژسترون داد. ولی اون حال دگرگونو ضعفو اینا علامت بارداریه

بابا بارداری اینو اول میذاشتی خب 

فدات مرسی 

استارتر من نیستما 

ولی منم امروز چک کردم 😁😍

فدات مرسی  استارتر من نیستما  ولی منم امروز چک کردم 😁😍

ا راس میگی ؟قاطی کردم به خدا مبارک باشه 

برا منم دعا کنید باردار باشم حسه منم میگه باردار ولی امید نمیدم میترسم بخوره تو ذوقم نابود شم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚