2777
2789
عنوان

Ivf دی ماه 96

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 65 پست
ایشالا مامان میشی گلم من دوبار ای یو ای انجام دادم سقط شد هفته پنجم .ای وی اف چجوریه درد داره داروها ...

به نظرم اول یه دکتر خیلی خوب انتخاب کن. دکتر یونسی بیمارستان پارسیان و دکتر طاهری پناه بیمارستان لاله دکترای عالیی هستن. من جنین فریز داشتم هزینم کمتر شد. با داروها حدود پنج تومن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دوتا ای یو ای ناموفق دکترم گفت ای وی اف کنم تو نت خوندم خطر داره و ممکنه خارج رحمی بشه خیلی میتر ...

عزیزم من بار دوممه از بار اول یه پسر دارم. نگران نباش این احتمالات شاید دو سه درصد باشه

من ماه بعداحتمالابرم ای وی اف, تخم کشی درد داره؟هزینه هاش چقدرشدن؟شمااضافه وزن داری یانه؟من اضافه دا ...

تخمک کشی رو با بیهوشی انجام میدن. دردی حس نمیکنی. انتقالشم مث معاینه میمونه. هزینشم الان فک کنم حدود هفت هشت تومن باشه

سلام خانوما، هیچ کدوم از شما بخاطرِ  وضعیتِ  اسپرم کارتون به آ‌‌ی وی اف کشیده؟ و اینکه، ...

ما مشکل اسپرم نداشتیم ولی تا انتقال حدود بیست روز طول میکشه

من اذر انتقال جنین داشتم و خدارو شکر مثبته الان تو هفته ۶ هستم و ساک و کیسه زرده هفته گذشته دیده شد

به سلامتی عزیزم. چند تا جنین انتقال دادی؟ الان چندتان

امروز روز وحشتناکی داشتم رفتم سونو که گفت یکی از جنین ها از بین رفته و اون یکی قلب نداره خیلی ناراحت ...

به حساب خودم و دکترم تو ۶ هفته و ۶ روزم ولی سونو زد ۵ هفته و ۵روز

نه عزیزم درصدش کمه خیلی کم پیش میاد منم ای وی اف بودم فکر منفی نکن توکلت به خدا باشه واستراحت کن

بچتون سالمه ivfشدید چون منم باید به خاطر اندومتریوزivfبشم میترسم