2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 51 پست
اگه بگم هیچ وقت هیچ وقت باور میکنی؟بیرون نمیپسندمخونه هم همسرم آرایش دوست نداره، میگه قیافه واقعی‌ات ...

اره چرا باور نکنم ..من خودمم هیچوقت آرایش باعث خوشحالیم نشده و بیشتر دوست دارم به قول شوهرت قیافم واقعی باشه 👌🤩

همه جا،،،حتی تا سوپریم برم ارایش میکنم،تو مدرسه حتی...بدون آرایش احساس بدی میکنم،احساس میکنم قیافم ز ...

در چه حد آرایش می‌کنی ؟

یکی از ضرر های آرایش حس القای زشتی به ما خانوماس ..

بنظرم فایده زیادی ندارد من بیشتر با قیافه واقعی بیشتر حال میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چه حد آرایش می‌کنی ؟یکی از ضرر های آرایش حس القای زشتی به ما خانوماس ..بنظرم فایده زیادی ندارد من ...

ضد آفتاب رنگی،رژ،ریمل،رژگونه،کامسیلر،،،،ولی خیلیییی نچرال آرایش میکنم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
من مجردم.هر وقت برم بیرون آرایش میکنم. و آرایش و دوست دارمولی اگه پوستم خوب میبود آرایش نمیکردم زیاد ...

مثل منی وابسته به حال درونیت آرایش می‌کنی ..

آخه آرایش که همش ضرره چرا دوسش داری ؟

موقعه هایی که خونه ام همیشه ارایش دارم 

بیرون فقط بالم لب 

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

واسه بیرون هیچ ذوقی ندارم فقط روغن بنفشه میزنم با سرمه 

خونه مادرشوهرم اگه با جاریها دعوت باشیم ملایم آرایش میکنم چون دوست ندارم موقع غذا رژ هم بخورم 

در واقع رژ نمیزنم

در کل زیاد اهلش نیستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من مجردم

چون البینوام مژه هام و ابروهامو همش رنگ میکنم

با اصلاح

دیگه خیلی بخوام‌ به خودم برسم ی بالم لب و ی کرم ضدافتاب میزنم

به ارایش اعتقادی ندارم کلا به نظرم چهره ی بدون ارایش (و البته تمیز) دخترونه تره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

منم زیاد ارایش میکنم کلاس خودارایی رفتم زیر ۵ دقیقه ضد افتاب خط چشم حالت دار سایه ریمل رژ گونه و رژ لب  ژل ابرو میزنم زیر ۵ دقیقه البته برا مراسم خوب چون غلیظ تره و کانتور و پرایمر زیر ساز میخاد وقت بیشتر میبره  

چون موهامو کراتین کردم تازگیا خیلی حال میکنم تو خونه هم ارایش میکنم 

کلا با ارایش حس میکنم مرتب تر هستم همسرم هم کلی دوست اشنا داره به قصد بستنی خوردن یهو میبینم وسط ی جمع غریبه ۵ نفره منو برده ! برای همین هنیشه سعی میکنم هم لباسام و ناخنام و صورتم مرتب باشه بیرون میرم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اینایی که برای بیرون ارایش دارید وقتایی که صبح زود بخواین برین بیرون بازم ارایش میکنید؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا